Сили оборони продовжують наступальну операцію на Бахмутському, Мелітопольському та Бердянському напрямках

Головна > Війна > Сили оборони продовжують наступальну оп...
Author

Марія Куренко

13.07.2023, 10:30
Shares

7

Views

851

Бої на сході України – росія втратила під Бахмутом кілька десятків тисяч  військових » Слово і Діло
AP

Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Бахмутському, Мелітопольському та Бердянському напрямках

Про це повідомив речник Генерального штабу Збройних Сил України Андрій Ковальов, Інформує Інфокурс.

"На напрямках Новоданилівка - Широка Балка, Мала Токмачка - Новопокровка українські захисники мали успіх, закріплюються на досягнутих рубежах. Ворог чинить потужний опір, здійснює переміщення підрозділів та військ. Активно застосовує резерви", - зазначив речник Генштабу.

На Бахмутському напрямку наші війська продовжують вести наступальні дії північніше та південніше міста Бахмут. На південному фланзі наступу мали частковий успіх, закріплюються на досягнутих рубежах.

На Куп’янському, Лиманському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках Сили оборони України продовжують стримувати наступ російських військ . Протягом доби відбулось 35 бойових зіткнень. Наші воїни відбили усі атаки ворога.

Нагадаємо: Як повідомляв ІК, за даними Генштаба ЗСУ, На Лиманському напрямку протягом доби противник вів безуспішні наступальні дії в районі Новоселівського Луганської області. Завдав авіаційних ударів біля Білогорівки Луганської області та Спірного, Веселого і Роздолівки Донецької області. Артилерійських обстрілів зазнали понад 15 населених пунктів, зокрема Невське, Серебрянський ліс, Білогорівка га Луганщині та Спірне, Берестове, Роздолівка Донецької області.

На Авдіївському напрямку під щільним вогнем авіації та артилерії противника, наші захисники успішно відбили атаки російських військ в районах Авдіївки та Кераміка Донецької області. Ворог завдав авіаційного удару біля Пантелеймонівки на Донеччині. У той же час, ворог здійснив артилерійські обстріли понад 15 населених пунктів, зокрема це Керамік, Бердичі, Авдіївка, Яснобродівка та Карлівка Донецької області.

На Мар’їнському напрямку Сили оборони продовжують стримувати наступ російських військ в районі Мар’їнки. Ворог завдав авіаційного удару біля Красногорівки Донецької області. Здійснив обстріли понад 15 населених пунктів, серед них Мар’їнка, Георгіївка, Максимільянівка, Побєда, Єлизаветівка та Катеринівка.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Ворог на Харківщині розширив зону активних бойових дій майже на 70 км Сирський

Попереду будуть важкі бої й ворог до цього готується, зауважив Сирський.

17.05.2024 - 12:22

Arrow
Theme

Війна

Російські окупанти обстріляли щонайменше 13 населених пунктів Донеччини, є загиблі.

З лінії фронту евакуйовано 342 людини, у тому числі 20 дітей.

16.05.2024 - 11:36

Arrow

Вас це може зацікавити