Що таке страховий поліс «Зелена картка»

Головна > Банки > Що таке страховий поліс «Зелена картка»
Author

Ольга Фединчік

07.03.2023, 16:51
Shares

1

Views

732

Це аналог автоцивілки з однією дуже важливою відмінністю ‒ «Зелена картка» діє на території інших країн. Звісно тільки в тому разі, якщо країна є учасником цієї системи.

PztXbqma27KRZAIFzW2QSFhWZ-v-J--pidgb31seXw5BXqPv_K2oS6WGIRPviQWl8eMcO6FBjX5oct7R3ZLQcY67h2-_K9sGFjYVvAQIfcmmJ5Mcs3R-4SMT41HDNGDs_OmASZ56I3U7eDkzOdu-4_0

Купити поліс «Зелена картка» можна на сайті страхової компанії «ПЗУ Україна». Дізнатися більше про послугу можна тут: https://www.pzu.com.ua/individual/avto/greencard.html.

Як і автоцивілка, «Зелена картка» є обов’язковим видом страхування, якщо ви хочете перетнути кордон певних країн на своєму транспортному засобі.

Як формується вартість страхування «Зелена картка»

Ціна за оформлення «Зеленої картки» може суттєво відрізнятися, адже вона залежить від цілої низки різноманітних факторів. До них варто віднести:

  1. Термін дії страхування. Поліс може бути оформлений на строк від 15 днів до 12 місяців.
  2. Тип автотранспорту. Можуть бути застраховані такі транспортні засоби: легкові автомобілі, вантажівки, автобуси, причепи, мотоцикли.
  3. Країна, яку ви збираєтеся відвідати. «Зелена картка» діє в більш ніж 40 країнах, саме тому очевидно, що ціна на поліс для різних країн буде відрізнятися.

При оформленні автоцивілки гарантом страхових виплат є страховик, компанія, що оформлює поліс. А ось під час оформлення «Зеленої картки» в Україні гарантом виплат визначено організацію МТСБУ. Фактично це об’єднання страхових компаній, які пропонують своїм клієнтам таке страхування.

Чому варто оформити «Зелену картку» в страховій компанії «ПЗУ Україна»

Страхова компанія «ПЗУ Україна» вже багато років пропонує українцям якісні страхові продукти. Якщо ви бажаєте оформити «Зелену картку», щоб відвідати іншу країну на власному транспортному засобі, тут ви зможете розраховувати на кілька дуже приємних переваг, а саме:

  1. СК «ПЗУ Україна» допоможе викликати евакуатор, якщо ваш автомобіль зламався або ви потрапили в ДТП.
  2. Надання запчастин, які необхідні для ремонту транспортного засобу.
  3. Інформативні консультації.
  4. Виклик служби доставки пального, якщо у вас порожній бак.

ПрАТ СК «ПЗУ Україна» ставить комфорт своїх клієнтів на перше місце. Тому тут ви завжди зможете розраховувати на найвищу якість послуг.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Банки

З 1 листопада МВФ зменшив свої комісії, що допоможе Україні з виплатою держборгу

"Ця реформа допомагає МВФ і надалі служити на благо наших держав-членів у світі, що змінюється", - зазначила директор-розпорядник Міжнародного валютно...

14.10.2024 - 13:29

Arrow

Вас це може зацікавити