Що таке алюмінієві системи?

Головна > Спорт > Що таке алюмінієві системи?
Author

Назар Лазебний

03.08.2021, 19:56
Shares

0

Views

1 121

Що таке алюмінієві системи?
null

Алюмінієві системи - це конструкції, які складаються зі скла та профілів з алюмінієвих сплавів. Широко популярні в будівельній сфері, а також в облаштуванні інтер'єру: розсувні двері, ролети, вікна, перегородки. Виділяють кілька видів:

  • Теплі. Профілі виготовляються з двох замкнутих алюмінієвих контурів, які з'єднані між собою поздовжньою вставкою з поліаміду і скловолокна.
  • Холодні. Складаються з однієї камери, без додаткових матеріалів та утеплювальних елементів.
  • При виробництві систем, в алюміній додають магній, кремній. Завдяки такому сплаву, профіль стає набагато міцніше, ризик провисання зводиться до мінімуму.

Reynaers - це не просто профіль, а це багатоскладові алюмінієві системи. Вона складається із сотень елементів та компонентів, які в умілих руках майстрів перетворюються на сучасну і прогресивну складову життя. Сама алюмінієва система складається із зовнішньої та внутрішньої чаші. А посередині встановлений термомісток. Що в неї входить ще? Рама, яка виготовляється з алюмінію. У вікнах, які відчиняються додана створка, в яку встановлюється скло. Гума для створення міцного прилягання та ущільнювач EPDM роблять алюмінієву систему дуже герметичною. Це дозволяє використовувати подібні системи у зимових садах. Компанія Рейнарс супроводжує клієнта від самого початку, у період встановлення та після завершення процесу встановлення. Системи Рейнарс є пожежо- та зломостійкими, що робить їх неперевершеним вибором для будь-якої оселі.

60ff033d1edd1.png

Особливості установки звичайних алюмінієвих систем

Збірка системи починається зі з'єднання профілів в одну конструкцію. Горизонтальні та вертикальні рами з'єднуються по кутах за допомогою внутрішніх кріплень. Такі елементи монтуються в камеру профілю і фіксуються клеєм, металевим штифтом або за допомогою обтиску на спеціальному верстаті. Імпости з'єднують шурупами, саморізами, гвинтами. Установка алюмінієвих конструкцій починається з виїзду монтажників на місце установки, які виконають всі необхідні стандартні виміри. За цими даними збирається алюмінієва система. Якщо рама знаходиться в зібраному стані, необхідно провести розпакування (вийняти скло, зняти стулки). Далі відбувається її фіксування і кріплення до поверхні стіни за допомогою анкерних пластин. Завершальним етапом відбувається установка стекол, закладення швів монтажною піною і регулювання фурнітури. Алюмінієві системи легко збираються і демонтуються. Конструкцію при необхідності можна швидко розібрати та в процесі експлуатації провести заміну пошкодженої деталі.

Переваги алюмінієвих систем

Переваги алюмінієвих конструкцій в тому, що вони не заважають природному освітленню вільно заходити у приміщення. Завдяки такій якості можна розширювати або звужувати приміщення, при цьому потрапляння світла розподіляється рівномірно в обидві частини. Крім цього, алюмінієві системи мають:

  • стійкість до корозії, стійкість до впливу навколишнього середовища;
  • високу міцність;
  • невелику масу;
  • величезну палітру кольорів;
  • невибагливість у догляді;
  • прийнятну вартість;
  • хорошу тепло- і звукоізоляцію.

Всі місця з'єднань, перед тим як зібрати обробляють герметиками. Завдяки цій процедурі, зменшується ризик продування конструкції. Герметик виконує функцію еластичного ущільнювача.

Раздвижные системы Reyners (Бельгия) серия СP155LS в Киеве

Алюмінієві системи дають можливість здійснювати дизайнерські фантазії. Профілю можуть бути вигнутими або мати стандартну класичну форму. Все залежить від побажань замовника.

Замовити та придбати алюмінієві системи Reynaers можна на офіційному сайті.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Ворог на Харківщині розширив зону активних бойових дій майже на 70 км Сирський

Попереду будуть важкі бої й ворог до цього готується, зауважив Сирський.

17.05.2024 - 12:22

Arrow
Theme

Війна

Російські окупанти обстріляли щонайменше 13 населених пунктів Донеччини, є загиблі.

З лінії фронту евакуйовано 342 людини, у тому числі 20 дітей.

16.05.2024 - 11:36

Arrow

Вас це може зацікавити