Секційний паркан чи сітка – яку огорожу вибрати для дачі?

Головна > Столиця > Секційний паркан чи сітка – яку огорожу ...
Author

Назар Лазебний

29.11.2021, 19:18
Shares

0

Views

853

Секційний паркан чи сітка – яку огорожу вибрати для дачі?
null

Немає значення яких розмірів ваша дачна ділянка і який будиночок побудований на ній – триповерховий особняк чи невеличка споруда. Насамперед необхідно подбати про його загородження. То яку огорожу краще встановлювати на дачі? Сучасний будівельний ринок пропонує величезний вибір огорож з різних матеріалів з широким ціновим діапазоном.

Основним призначенням будь-якої парканної конструкції є захищеність території від непроханих гостей. Крім того, вона не дозволить вибратися назовні улюбленим домашнім вихованцям. Перед його придбанням варто визначиться з матеріалом виготовлення, для яких цілей він потрібен та які функції виконуватиме.

Найбільш поширені дачні огорожі

Серед маси продукції огорож для дач можна знайти вироби з дерев'яного або штахетника, профілів або полікарбонату. Але найпопулярнішими серед споживачів були та залишаються огорожі з сітки рабиці та секційні металеві огорожі.

Огорожі з сітки рабиці

Паркани з рабиці на сьогодні є бюджетним варіантом паркану. Для установки такого виду огорожі знадобиться настановні опори та сама сітка. При встановленні на стовпи приварюються гаки, а згодом стовпи вбиваються по периметру ділянки з розмірним кроком 1,5-1,8 м. Далі сітчасте полотно розтягується між ними та закріплюється на гачки.

Для продовження терміну служби таких огорож можливий варіант використання арматурних прутків. Прутки простягаються крізь осередки платно по горизонталі й фіксуються до стовпців за допомогою зварювання. Таку протяжку роблять в один або кілька рядів відповідно до висоти конструкції.

Паркан для саду з профнастилу - Будівельний блог

До плюсів сітчастих огорож відносять:

  • атмосферостійкість. Для зведення постійних огорож застосовуються оцинкована сітка або з полімерним покриттям ПВХ, для тимчасових конструктивів - неоцинкована;
  • зносостійкість. У посилених арматурою секціях сітка не провисає і здатна протистояти протягом тривалого терміну;
  • вентиляція та практичність. Внаслідок прозорості сіткового матеріалу огорожа не створюватиме тінь у дворі, а циркуляція повітря по всій ділянці буде чудовою;
  • простота монтажу. Встановити виріб нескладно, і зробити це цілком зручно власними силами.

Огородження з 3Д сітки

Тривимірні євроогорожі цього типу дуже популярні завдяки своїм експлуатаційним властивостям. До їх переваг відносять:

  1. Міцність. Конструкція виготовлена ​​зі сталевих прутків 3-5 мм і має антивандальні властивості. А V-подібний горизонтальний вигин надає товарам ще більшої невразливості та жорсткості.
  2. Привабливі зовнішній вигляд. Огорожі з сітки гіттер при своїй простоті виглядають естетично, акуратно і чудово вписуються в навколишній ландшафт. Їх часто використовують як основу під красиві живоплоти.
  3. Капітальність. Всі деталі каркасу оцинковані та покриті порошковою фарбою подвійним покриттям. Це надає їм максимальну вологостійкість та стійкість до корозії.
  4. Світлопрозорість. Ґрати не дають суцільної тіні і не заважають огородженій площі провітрюватись. Крім того, такі вироби мають мінімальну парусність і прогини, тому здатні витримувати сильні пориви вітру і помірні механічні навантаження.

Придбати гарний та надійний паркан металевий секційний в DimaxTD можна за вигідною ціною.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Ворог здійснив 22 безуспішні спроби прорвати оборону на Времівському напрямку

На Покровському напрямку противник здійснив 18 безуспішних спроб атакувати наші позиції. Бойові дії ще тривають, ситуація напружена.

16.05.2024 - 09:00

Arrow
Theme

Війна

Вночі росіяни завдали ракетного удару по Херсону

Минулої доби російські загарбники здійснили обстріли чотирьох населених пунктів Херсонської області, загинула одна людина.

15.05.2024 - 09:40

Arrow

Вас це може зацікавити