СБУ оприлюднила список 100 Telegram-каналів, які курує росія

Головна > Банки > СБУ оприлюднила список 100 Telegram-кана...
Author

Олександр Талов

15.07.2022, 17:34
Shares

3

Views

1 052

СБУ оприлюднила список 100 Telegram-каналів, які курує росія

volynnews.com

Служба безпеки України оприлюднила спільну заяву з Рада національної безпеки і оборони, Міністерство внутрішніх справ та Міністерство оборони про захист інформаційного простору України від російських ворожих телеграм-каналів.

"В умовах, коли Україна успішно протистоїть російському нападу, вкрай актуальним є питання інформаційної безпеки. Адже не маючи можливості перемогти на полі бою, ворог намагається посіяти "зраду" та розхитати українське суспільство. Зокрема, на це працює низка нібито незалежних телеграм-каналів, роботу яких насправді координує Кремль", - йдеться у заяві.

У повідомленні наголошується, що причетність таких каналів до російських спецслужб встановила раніше СБУ в межах відповідних кримінальних проваджень.

Також відомства висловили прохання до українських виданнь не використовувати інформацію низки російських телеграм-каналів та не підтримувати їх рекламою.

"Закликаємо вас не користуватися цими каналами, адже їхню роботу фінансує і координує росія. У жодному разі не довіряйте їм, оскільки такі майданчики поширюють фейки та маніпуляції і є частиною інформаційної війни проти України", — йдеться в заяві.

Перелік телеграм-каналів, роботу яких координує Кремль за посиланням https://ssu.gov.ua/novyny/spilna-zaiava-z-pryvodu-zakhystu-informatsiinoho-prostoru-ukrainy-vid-rosiiskykh-vorozhykh-telehramkanaliv

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Ворог на Харківщині розширив зону активних бойових дій майже на 70 км Сирський

Попереду будуть важкі бої й ворог до цього готується, зауважив Сирський.

17.05.2024 - 12:22

Arrow
Theme

Війна

Російські окупанти обстріляли щонайменше 13 населених пунктів Донеччини, є загиблі.

З лінії фронту евакуйовано 342 людини, у тому числі 20 дітей.

16.05.2024 - 11:36

Arrow

Вас це може зацікавити