Самоклеючі етикетки: призначення та переваги використання

Головна > Столиця > Самоклеючі етикетки: призначення та пере...
Author

Олександр Талов

11.04.2023, 13:36
Shares

2

Views

717

Самоклеючі етикетки: призначення та переваги використання
null

І це не дивно, бо саме вона дає нам мінімальну кількість корисної інформації про товар, а значить обрати його серед іншого товару відповідного сегменту. Варто зазначити, що наразі існує велика кількість різновидів ететикеток, проте найбільше вживаними є термоетикетки та термотрансферні етикетки. Скориставшись посиланням https://profipak.com.ua/g67128175-samokleyaschiesya-etiketki можна обрати самоклеючі етикетки згідно умов використання та термінів служби.

Що таке самоклеюча етикетка?

Самоклеючі етикетки - це наклейки певного розміру, які можуть наклеюватися на різні поверхні:

  • папір;
  • пластик;
  • скло;
  • метал і т.д.

Етикетки використовуються в різних сферах, таких як харчова промисловість, логістика, фармацевтична промисловість та інші. Відповідно до сфери використання обирають матеріал, з якого буде виготовлено етикетку. Основними матеріалами для друку етикеток є папір та поліпропіленова або вінілова плівка, однак іноді використовується алюмінієва фольга відповідної товщини з нанесеним клейким шаром. Цей шар покривається захисним силіконовим папером, який видаляють перед використанням (наклеюванням) етикетки. Для клеючого шару також використовують клеї різних видів (клей на основі гуми, акріловий, інші). Виготовляють етикетки у формі аркушів різного розміру або у вигляді рулонів.

Також етикетки різняться за формою нанесення інформації, наявністю захисного шару, терміном служби.

Галузь застосування самоклеючих етикеток

  1. Однією з найбільш поширених областей застосування самоклеючих етикеток є маркування продуктів. Вони можуть бути використані для ідентифікації продукту, інформації щодо його складу, дати виробництва та терміну придатності, умов зберігання, інформації про виробника тощо.
  2. Крім маркування продуктів, самоклеючі етикетки також використовуються в логістиці, для ідентифікації вантажу та його місця призначення.
  3. Також вони незамінні в лікарській та фармацевтичній промисловості для маркування лікарських засобів та інформації про них.
  4. Самоклеючі етикетки можуть бути використані для організації та маркування різних предметів в офісному середовищі, таких як документи, файлівки, папки, поштові скриньки та інші.
  5. Нарешті, самоклеючі етикетки можуть бути використані для маркування різних предметів в домашньому середовищі, таких як пластикові контейнери, шафи, двері та інше. Вони можуть допомогти організувати розміщення речей в будинку так, щоб їх легко було знаходити.

Переваги самоклеючих етикеток

  • Легкість використання - легко наносяться на поверхню та не вимагають спеціальних інструментів для закріплення до того ж такі етикетки краще тримаються поверхні на яку вони натесені.
  • Висока стійкість - якщо етикетка має двостороннє покриття, то вона захищена від пошкоджень та вологи. Є також етикетки стійкі до температур від -40 до +50°С.
  • Можливість вибору матеріалу та клею - дозволяє використання етикеток для різних цілей, таких як маркування продуктів, ідентифікація вантажу, маркування лікарських засобів, організація різних предметів в офісі та вдома.
Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Ворог на Харківщині розширив зону активних бойових дій майже на 70 км Сирський

Попереду будуть важкі бої й ворог до цього готується, зауважив Сирський.

17.05.2024 - 12:22

Arrow
Theme

Війна

Російські окупанти обстріляли щонайменше 13 населених пунктів Донеччини, є загиблі.

З лінії фронту евакуйовано 342 людини, у тому числі 20 дітей.

16.05.2024 - 11:36

Arrow

Вас це може зацікавити