Сайти Кремля, уряду і Держдуми перестали відкриватися

Головна > Спорт > Сайти Кремля, уряду і Держдуми перестали...
Author

Назар Лазебний

10.03.2021, 12:44
Shares

2

Views

262

Сайти Кремля, уряду, Держдуми і Роскомнадзора виявилися недоступні. Користувачі також поскаржилися на збої у "Ростелекома" і Qiwi, а джерело Znak.com повідомив про паралізованою через проблеми з інтернетом роботі в Держдумі.

Про це повідомляє Forbes

Причини події поки що не з'ясовані. Користувачі сайту Downdetector скаржаться на збої в роботі у "Ростелекома" - одного з найбільших провайдерів країни, який в тому числі надає послуги хостингу.

Як повідомляє "РИА Новости", прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що офіційний сайт Кремля у нього працює. При цьому Пєсков допустив, що "можливі якісь збої".

Заступник голови Роскомнадзора Вадим Суботін заявив, що обмеження роботи Twitter і проблеми в роботі урядових сайтів не пов'язані.

Нагадаємо: Як повідомляв раніше ІК, Роскомнадзор повідомив про рішення уповільнити роботу Twitter на всіх мобільних пристроях і половині стаціонарних. Причиною прийняття таких заходів відомство назвало те, що соціальна мережа з 2017 роки не видаляє протиправний контент.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Ворог здійснив 22 безуспішні спроби прорвати оборону на Времівському напрямку

На Покровському напрямку противник здійснив 18 безуспішних спроб атакувати наші позиції. Бойові дії ще тривають, ситуація напружена.

16.05.2024 - 09:00

Arrow
Theme

Війна

Вночі росіяни завдали ракетного удару по Херсону

Минулої доби російські загарбники здійснили обстріли чотирьох населених пунктів Херсонської області, загинула одна людина.

15.05.2024 - 09:40

Arrow

Вас це може зацікавити