Рютте відвідає штаб-квартиру НАТО

Головна > Політика > Рютте відвідає штаб-квартиру НАТО
Author

Марія Куренко

14.10.2024, 11:25
Shares

3

Views

752

Рютте відвідає штаб-квартиру НАТО з координації допомоги Україні -  Korrespondent.net
Генеральний секретар НАТО Марк Рютте, Getty Images

Генеральний секретар НАТО Марк Рютте 14 жовтня вирушить до Німеччини, де відвідає штаб-квартиру Альянсу, яка координує постачання зброї та тренування українських збройних сил.

ЯК повідомляє пресслужба НАТО, Рютте відвідає центральний штаб збройних сил НАТО в Європі. Там він зустрінеться з головнокомандувачем сил НАТО в Європі генералом Крістофером Каволі та іншими старшими офіцерами.

"У другій половині дня Генеральний секретар НАТО вирушить до Вісбадена, де зустрінеться з міністром оборони Німеччини Борісом Пісторіусом і відвідає місце розташування командування Операції НАТО з надання допомоги і тренування для України (NSATU)", - йдеться в повідомленні.

Зазначається також, що зустріч відбудеться без представників ЗМІ.

Нагадаємо: Раніше Рютте заявляв, що союзники по НАТО мають робити більше для допомоги Україні у протистоянні російській агресії. За його словами, шлях України до НАТО є незворотним, і Росія не має права голосу або права вето у цьому питанні.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Банки

З 1 листопада МВФ зменшив свої комісії, що допоможе Україні з виплатою держборгу

"Ця реформа допомагає МВФ і надалі служити на благо наших держав-членів у світі, що змінюється", - зазначила директор-розпорядник Міжнародного валютно...

14.10.2024 - 13:29

Arrow

Вас це може зацікавити