Рушники та оформлення ванної кімнати - що важливо знати? 

Головна > Бізнес > Рушники та оформлення ванної кімнати - щ...
Author

Ольга Фединчік

29.08.2023, 13:24
Shares

1

Views

385

Як вибрати аксесуари для ванної кімнати: критерії вибору | Fala

Функціональність ванної кімнати є дуже важливим аспектом її дизайну. Ця кімната використовується багато разів на день.

Як же практично та привабливо облаштувати приміщення?

Натхнення можна черпати з популярних блогів про дизайн інтер’єру. Існує також багато сайтів для поширення творчих ідей. Скільки людей, стільки і смаків, тому при облаштуванні ванної кімнати варто керуватися в першу чергу власними уподобаннями.

Якщо говорити про класику, то чорно-біла ванна кімната може бути заснована на білій плитці з чорними акцентами.

В останні роки лідирує плитка під дерево, яка ідеально підходить для квартир, оформлених в еко або скандинавському стилі.

Звичайно, що для цих двох протилежних за виглядом дизайнів ви хочете і рушники купити у різній кольоровій гамі. Ті, хто віддає перевагу сучасному, екстравагантному та індустріальному стилю, безумовно, будуть у захваті від чорної ванної кімнати. В яку теж можна підібрати рушники чорного кольору.

Тенденція, яка спостерігається в останні роки - заснована на пастелі. Вона привносить в інтер'єр подих свіжості, молодості та легкості, і він виглядає чистим та освіжаючим. У сучасному асортименті зовсім нескладно рушники купити у пастельних тонах. Виробники пропонують персикові, блакитні, молочні, бузкові та інші пухнасті привабливі моделі.

Сучасні тумби під умивальник також можна знайти витримані в цій кольоровій гамі. Виробники все сміливіше підходять до оформлення, бачачи зацікавленість покупців. Столярні компанії використовують барвисті пастельні меблеві дошки для виготовлення різноманітних типів шафок, наприклад, над туалетом або пральною машиною.

При облаштуванні ванної кімнати можна досягти нетрадиційних і чудових ефектів.

  • Одним із варіантів може стати використання плитки або панелей великих розмірів, бувають навіть 120 см x 280 см. Таким чином можна звести до мінімуму кількість видимих швів. Поверхня стіни або підлоги стає більш монолітною. Найчастіше такі рішення малюють природні візерунки каменю або дерева.

У колекціях виробників великоформатної кераміки найчастіше зустрічаються імітації

  1. мармуру;
  2. пісковику;
  3. граніту.
  • Коли справа доходить до маленької ванної кімнати, одним з варіантів оформлення може стати використання настінної мозаїки, яка, якщо її розмістити біля раковини і дзеркала, виглядає дуже декоративно. Окремі маленькі елементи мають геометричні форми, включаючи шестикутники, трикутники та квадрати. Останнім часом з'явилися також мозаїчні вкраплення, засновані на круглих формах - переважно овалах. Дрібний візерунок, густо заповнений затіркою в обраному кольорі, виглядає складно, ніжно і чарівно.

Обирайте що до вподоби та створюйте ванну своєї мрії!

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Ворог на Харківщині розширив зону активних бойових дій майже на 70 км Сирський

Попереду будуть важкі бої й ворог до цього готується, зауважив Сирський.

17.05.2024 - 12:22

Arrow
Theme

Війна

Російські окупанти обстріляли щонайменше 13 населених пунктів Донеччини, є загиблі.

З лінії фронту евакуйовано 342 людини, у тому числі 20 дітей.

16.05.2024 - 11:36

Arrow

Вас це може зацікавити