Розкрито головні особливості iOS 15

Головна > Спорт > Розкрито головні особливості iOS 15
Author

Назар Лазебний

11.03.2021, 11:15
Shares

0

Views

1 578

Розкрито головні особливості iOS 15

Новий інтерфейс операційної системи iOS

Фото: Unsplash

У новій операційній системі для iPhone з'являться інтерактивні віджети і настройки постійно включеного екрану. Про це повідомляє видання PhoneArena.

На підставі розкритих даних журналісти видання припустили, які функції отримає запланована на 2021 рік iOS 15. Автори вважають, що однією з головних особливостей системи буде наявність інтерактивних віджетів, з якими зможуть взаємодіяти користувачі: змінювати гучність, регулювати певні перемикачі. Так як нові iPhone повинні отримати функцію постійно активного екрану, в iOS 15 з'явиться відповідна надбудова. Вона буде знижувати частоту оновлення зображення на дисплеї до одного герца, щоб знизити витрату запасів акумулятора.

Нові інтерактивні віджети для зміни гучності та регулювані перемикачі для різних швидких функцій

Також журналісти вважають, що в новій ОС з'являться нові настройки додатків. У 2020 році Apple дозволила встановлювати сторонні браузери та клієнти електронної пошти в якості програм за замовчуванням. Автори вважають, що в новій операційній системі можна буде замінити нативное додаток для прослуховування музики на Spotify або іншу сторонню програму.

Разом з новими функціями очікується і поліпшення раніше впроваджених в систему. Наприклад, фахівці чекають невеликий редизайн iOS 15, поява більш інтуїтивно зрозумілих налаштувань ОС і підвищення конфіденційності користувача.

Старі iPhone 6s і iPhone SE оновлення не отримають

Також автори припустили, що нова iOS буде доступна на всіх актуальних смартфонах Apple, починаючи з випущених в 2016 році апаратів серії iPhone 7. Також ОС з'явиться на плеєрі iPod touch сьомого покоління. Старі iPhone 6s і iPhone SE оновлення не отримають.

Анонс чергової операційної системи від Apple відбудеться на конференції WWDC 2021 у червні. Публічна версія iOS 15 повинна бути доступна користувачам iPhone і iPod touch восени.

Раніше журналісти з'ясували, що в операційній системі для iPhone з'явиться більше реклами. Черговий банер виявили в додатку магазину App Store. На думку журналістів, нове рекламне місце дозволить збільшити дохід Apple з власної ОС.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Протягом минулої доби на фронті відбулося 95 бойових зіткнень.

Також продовжує тиснути на Авдіївському та Бахмутському напрямках.

10.05.2024 - 09:04

Arrow
Theme

Міжнародне

Сі Цзіньпін прибув з візитом до Угорщини, де обговорить з Орбаном війну в Україні та інфраструктурні проєкти - Reuters 

Очікується, що Угорщина та Китай, які відзначають 75-ту річницю встановлення дипломатичних відносин, підпишуть від 16 до 18 нових угод про співпрацю.

09.05.2024 - 10:47

Arrow

Вас це може зацікавити