Росіяни завдали ракетного удару по Куп’янську-Вузловому

Головна > Війна > Росіяни завдали ракетного удару по Куп’я...
Author

Марія Куренко

20.10.2023, 09:14
Shares

2

Views

205

Нічний ракетний обстріл: є влучання на Кіровоградщині (ОНОВЛЕНО)
dostyp.com.ua

Війська РФ продовжують обстрілювати територію Харківщини. Близько опівночі ворог завдав ракетного удару по смт Куп’янськ-Вузловий Куп’янського району.

Про це повідомив глава Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує Інфокурс.

За його словами, зафіксовано влучання в землю. Пошкоджено навколишні крамниці, постраждалих немає.

Ворог завдав ракетного удару по Куп’янську-Вузловому 01
Олег Синєгубов/t.me

Синєгубов поінформував, що протягом минулої доби ворог з артилерії, мінометів, ракетного та іншого озброєння обстрілював населені пункти Чугуївського, Ізюмського та Куп'янського районів.

Як зазначається, внаслідок обстрілів м. Вовчанськ Чугуївського району пошкоджено будинок дитячої та юнацької творчості та 4 житлові будинки. Зазнали поранення чоловіки 57 та 69 років.

Як повідомили у ГУ ДСНС у Харківській області, о 12:15 російські війська завдали артилерійського удару по приватному сектору м. Вовчанська, спричинивши велику пожежу та руйнування на приватному подвір’ї.

"Пожежа охопила площу 350 кв.м. Горів гараж, 2 господарчі будівлі та автомобіль. Поранень дістали 2 людей. Вони самостійно звернулись до лікарні за медичною допомогою. О 15:00 рятувальникам вдалось загасили вогонь", йдеться у повідомленні.

У с. Підлиман Ізюмського району зафіксовано влучання ворожої ракети на території приватного подвір'я. Пошкоджено сарай та дах будинку.

Внаслідок обстрілу з РСЗВ "Ураган" с. Піски-Радьківські Ізюмського району пошкоджено 2 приватні будинки, господарчі споруди.

У Харкові цивільний чоловік 42 років, збираючи в місті металобрухт, наступив на невідомий вибухонебезпечний предмет та отримав поранення. Госпіталізований в стані середньої тяжкості.

" Подія трапилася на вул. Матросова у м. Харкові. За попередніми даними, чоловік, 1981 року народження збирав металобрухт та наступив на невідомий предмет, внаслідок чого стався вибух. Він отримав міно-вибухову травму лівої ступні, множині поранення обличчя та одразу був госпіталізований до лікарні. Остаточні обставини події з’ясовуються", - повідомили у ДСНС.

За словами очільника регіону, триває розмінування. За добу піротехніки ДСНС обстежили більше 12 га території та знешкодили 95 вибухонебезпечних предметів.

Нагадаємо: Як інформував ІК, минулої доби ворог завдав 12 ракетних та 60 авіаційних ударів, здійснив 53 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали багатоквартирні та приватні житлові будинки, а також інша цивільна інфраструктура.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Ворог на Харківщині розширив зону активних бойових дій майже на 70 км Сирський

Попереду будуть важкі бої й ворог до цього готується, зауважив Сирський.

17.05.2024 - 12:22

Arrow
Theme

Війна

Російські окупанти обстріляли щонайменше 13 населених пунктів Донеччини, є загиблі.

З лінії фронту евакуйовано 342 людини, у тому числі 20 дітей.

16.05.2024 - 11:36

Arrow

Вас це може зацікавити