Росіяни вдарили ракетами по лікарні у Селидовому - 8 постраждалих та1 загиблий

Головна > Війна > Росіяни вдарили ракетами по лікарні у Се...
Author

Марія Куренко

21.11.2023, 09:58
Shares

4

Views

750

Ігор Мороз/t.me

У ніч на 21 листопада війська РФ вдарили ракетами по н.п.Селидове Донецької області.

Про це повідомив глава МВС Ігор Клименко, інформує інформує Інфокурс.

"Вночі російські військові завдали 4 ракетні удари, є поранені та загиблий. Перші дві ракети близько 23:30 влучили по території лікарні міста Селидове. Пошкоджено 2 будівлі медзакладу, 6 цивільних людей отримали поранення. Під завалами можуть бути потерпілі, тож пошукові роботи тривають", - уточнив він.

Фото: Ігор Мороз/t.me

Пізніше Донецька обласна прокуратура повідомила про, восьмерих поранених та одного загиблого.

"Мішенню для окупаційних військ стала міська лікарня, у якій на лікуванні перебували люди. Внаслідок обстрілу восьмеро громадян отримали контузії та осколкові поранення, а один загинув", - йдеться у повідомленні.

На зображенні може бути: текст
На зображенні може бути: текст
На зображенні може бути: 1 особа та текст «WAR DONETSKEGION prosecutor CRIMES DONETSK EGION AoHeubKa እሁች npoKypaTypa o6лacHa»

Фото: Донецька Обласна прокуратура

У прокуратурі повідомили також, що ворожі ракети поцілили по підприємству, розташованому на території Новогродівської територіальної громади. Від отриманих тілесних ушкоджень загинув 63-річний працівник, який знаходився в одному з приміщень.

Пошкоджено 4 будівлі, 19 транспортних засобів, лінію електропередач. 39 гірників опинились заблокованими під землею.

"Станом на зараз усіх шахтарів піднято на поверхню", - зазначає Клименко.

Нагадаємо: Як інформував ІК, ворог завдав 5 ракетних, 10 авіаційних ударів, здійснив 20 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура.

У ніч на 21 листопада 2023 року російські війська здійснили чергову атаку по території України. Ворог атакував 10-ма ударними БпЛА типу "Shahed", також противником було випущено 4 зенітні керовані ракети С-300 на Донецькому напрямку та одну крилату ракету наземного базування «Іскандер-К» з району Джанкой.

В результаті бойової роботи силами та засобами Повітряних Сил знищено 9 ворожих безпілотників "Shahed-131/136", 1 крилату ракету "Іскандер-К".

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Закон

Україна націоналізувала два літаки, що належали "Ростеху"загальною вартістю 10 млн євро

Літаки перебували на балансі офшорної компанії, що входить до структури "Ростеху" через підконтрольне російське АТ "Ільюшн Фінанс Ко".

17.05.2024 - 13:03

Arrow
Theme

Енергетика

Обмеження постачання електрики можуть тривати до вересня - радник Шмигаля

Зима буде "невідворотньо важкою" і шансів на відновлення знищеної за два місяці генерації у повному обсязі немає, зазначив Бойко.

16.05.2024 - 15:22

Arrow

Вас це може зацікавити