Росіяни тричі за ніч обстріляли Нікополь на Дніпропетровщині

Головна > Закон > Росіяни тричі за ніч обстріляли Нікополь...
Author

Назар Лазебний

18.08.2022, 09:35
Shares

3

Views

179

Росіяни тричі за ніч обстріляли Нікополь на Дніпропетровщині
null

У ніч на 18 серпня російські війська тричі обстріляли території Дніпропетровщини, зокрема по Нікополю випустили 15 снарядів – постраждала жінка.

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко, інформує Інфокурс

"Ніч з трьома обстрілами… Російська армія завдала ударів по двох районах – Криворізькому та Нікопольському. Двічі накрила вогнем Нікопольський. У житлові квартали Нікополя прилетіли 15 снарядів зі ствольної артилерії. Поранена 57-річна жінка. Вона у лікарні", - написав він.

У місті пошкоджені 15 приватних будинків, школа, автівки, магазин та храм. Обстрілами зачепило кілька газогонів та ліній електропередач. На місці працюють аварійні бригади.

Фото: Валентин Резниченко/t.me

У свою чергу голова Нікопольської РВА Євген Євтушенко уточнив, що Нікополь обстрілювали зі ствольної артилерії двічі, близько другої та четвертої години ночі.

"Цього разу армія РФ воювала з магазином, Храмом Знамення Божої Матері, навчальним закладом, житловими будинками, газопроводами, електромережею. На жаль, поранено жительку Нікополя, в стані середньої важкості її доставлено до лікарні з осколковими пораненнями голови та кінцівок", – повідомив керівник районної адміністрації.

У місті тривають відновлювальні роботи.

У Криворізькому районі ворог скерував "Урагани" на Апостолівську громаду. Без руйнувань та постраждалих, повідомив голова МВА Кривого Рогу Олександр Вілкул.

У Великій Костромці Зеленодольської громади електрики зранку лагодять пошкоджену лінію. Там до тисячі людей лишилися без світла через ворожий удар напередодні увечері.

Нагадаємо: Вночі ворог завдав ракетного обстрілу по Салтівському, Холодногірському та Слобідському районах міста Харкова, а також Красноградському районі області. В результаті обстрілів були зруйновані та пошкоджені багатоповерхові та приватні житлові будинки, гуртожиток та будинок культури.ПОвідомляють про 18 поранених, серед них двоє дітей.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Протягом минулої доби на фронті відбулося 95 бойових зіткнень.

Також продовжує тиснути на Авдіївському та Бахмутському напрямках.

10.05.2024 - 09:04

Arrow
Theme

Міжнародне

Сі Цзіньпін прибув з візитом до Угорщини, де обговорить з Орбаном війну в Україні та інфраструктурні проєкти - Reuters 

Очікується, що Угорщина та Китай, які відзначають 75-ту річницю встановлення дипломатичних відносин, підпишуть від 16 до 18 нових угод про співпрацю.

09.05.2024 - 10:47

Arrow

Вас це може зацікавити