Росіяни скинули керовану авіабомбу на будинок у Вовчанську, під завалами є люди

Головна > Війна > Росіяни скинули керовану авіабомбу на бу...
Author

Ольга Фединчік

13.03.2024, 17:00
Shares

4

Views

95

Наслідки обстрілу м. Куп'янськ Харківської області російськими військами 12 березня 2024 року, Олег Синєгубов/ t.me

Російська армія завдала удару по двоповерховому будинку у місті Вовчанськ на Харківщині. Під завалами можуть знаходитися люди.

Про це повідомляє пресслужба поліції Харківської області.

"Близько 15:00 до поліції надійшло повідомлення про обстріл міста Вовчанськ. За попередніми даними, удар був нанесений керованою авіабомбою. Пошкоджено двоповерховий будинок. Під завалами можуть знаходитися люди",—ідеться у повідомленні.

На місці події працюють слідчо-оперативна група, криміналісти та вибухотехніки.

Інформація уточнюється.

Раніше голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомляв про обстріли Вовчанська вчора 22:00 - пошкоджено приватне домоволодіння. Без постраждалих. Також ворог обстріляв місто сьогодні о 10:39 - пошкоджено три приватні будинки. Без постраждалих.

Впродовж доби від російських обстрілів постраждали Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Берестове, Гурʼїв Козачок, Гатище. та ін. Авіаудари ворог наносив по н.п. Муравське, Бологівка, Одноробівка, Козача Лопань, Купʼянськ, Ківшарівка.

Нагадаємо: Вчора, 12 березня армія РФ здійснила ракетну атаку м. Кривий Ріг на Дніпропетровшині. Було щонайменше три влучання, зокрема, по двох житлових будинках, четверо загиблих та 44 поранених.

Внаслідок влучання російського БпЛА типу “Шахед” у житловий п'ятиповерховий будинок у м. Суми, попередньо, пошкоджено 30 квартир, з них 15 – зруйновані. З-під завалів врятовано 10 людей, 8 з яких отримали травми різного ступеня тяжкості. На жаль, є загиблі.

Як інформував Інфокурс, протягом минулої доби ворог завдав 10 ракетних та 84 авіаційних удари, здійснив 123 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Ворог на Харківщині розширив зону активних бойових дій майже на 70 км Сирський

Попереду будуть важкі бої й ворог до цього готується, зауважив Сирський.

17.05.2024 - 12:22

Arrow
Theme

Війна

Російські окупанти обстріляли щонайменше 13 населених пунктів Донеччини, є загиблі.

З лінії фронту евакуйовано 342 людини, у тому числі 20 дітей.

16.05.2024 - 11:36

Arrow

Вас це може зацікавити