Російські загарбники продовжують числені штурми намагаючись захопити Мар’їнку

Головна > Культура > Російські загарбники продовжують числені...
Author

Ольга Фединчік

21.06.2023, 15:19
Shares

0

Views

448

Російські загарбники продовжують числені штурми намагаючись захопити Мар’їнку

nta.ua

Окупанти намагаються влаштовувати численні штурми позицій українських сил, щоб заволодіти Мар’їнкою. Головною ціллю РФ залишається вихід на адміністративні кордони Донецької області.

Про це повідомляє пресцентр Сил оборони таврійського напрямку, Інформує Інфокурс.

Як зазначається, на сході ворог продовжує штурмувати з флангів із завданням заволодіти Мар’їнкою та створити умови для захоплення Авдіївки.

"Це вкладається у загальну стратегію російських окупаційних військ вийти на адміністративні кордони Донецької області", - зазначив речник.

За його словами, сили оборони Таврійського напрямку надійно обороняються та тримають оборонні редути в районі Мар’їнки та на Мар’їнському напрямку.

"Із завданням заволодіти взводними опорними пунктами першого ешелону штурмовими групами, ворог чинив шалені штурми - вдень 11, вночі 3, але успіху не мав. Даємо відсіч", - йдеться у зведенні.

Також зазначається, що підрозділи ракетних військ та артилерії Сил оборони Таврійського напрямку протягом доби виконали 1 119 вогневих завдань. За останню добу втрати ворога вбитими та пораненими становлять понад 280 окупантів, знищено та пошкоджено 68 одиниць техніки противника.

Нагадаємо: Як інформував ІК, за повідомленням Генштата ЗСУ, противник і надалі зосереджує основні зусилля на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках, тривають важкі бої. Протягом доби відбулось 40 бойових зіткнень.

На Авдіївському напрямку противник завдав авіаційного удару в районах Авдіївки та Сєверного, проводив безуспішні наступальні дії в районі Авдіївки. Здійснив артилерійські обстріли районів населених пунктів Первомайське та Невельське Донецької області.

На Мар’їнському напрямку ворог завдав авіаційного удару в районі Мар’їнки. В той же час, обстріляв Красногорівку, Георгіївку, Мар’їнку та Побєду Донецької області.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Ворог на Харківщині розширив зону активних бойових дій майже на 70 км Сирський

Попереду будуть важкі бої й ворог до цього готується, зауважив Сирський.

17.05.2024 - 12:22

Arrow
Theme

Війна

Російські окупанти обстріляли щонайменше 13 населених пунктів Донеччини, є загиблі.

З лінії фронту евакуйовано 342 людини, у тому числі 20 дітей.

16.05.2024 - 11:36

Arrow

Вас це може зацікавити