Російські загарбники вдарили по п’яти районах Харкова

Головна > Бізнес > Російські загарбники вдарили по п’яти ра...
Author

Олександр Талов

16.08.2022, 10:19
Shares

3

Views

754

Російські загарбники вдарили по п’яти районах Харкова

Ігор Терехов/facebook.com

У ніч на 16 серпня о 02:15 обстріляно одразу кілька районів Харкова.

Про це повідомив міський голова Харкова Ігор Терехов, інформує Інфокурс.

За попередніми даними, росіяни обстріляли Шевченківський та Київський (фактично самий центр міста), Салтівський, Індустріальний та Холодногірський райони.

Це п'ять із дев'яти районів Харкова. Такого радіусу удару ракетами містом не було давно.

"В Індустріальному районі фактично на пустирі пошкоджено електроопору та трамвайні рейки. Ще один приліт у районі окружної поряд з двоповерховою будовою, що не має жодного відношення до військової інфраструктури. Уламками пошкоджено фасад, частково дах, вибито вікна. Інформації про те, що хтось постраждав - немає",- написав він.

У ДСНС Харківської області повідомили, що пожежі, спричинені ворожими обстрілами, трапились у Ізюмському (1), Чугуївському (1) районах області, а також Слобідському (1) та Салтівському (1) районах Харкова. Горіли виробничі будівлі, приватний житловий будинок та гараж.

Нагадаємо: 15 серпня російські окупанти вдарили по харківському житловому масиву Салтівка, 5 людей поранені, 2 знаходяться у важкому стані, 1 людині надана допомога на місці. Одна з поранених під час обстрілу померла в лікарні.

У ніч на 15 серпня російські ракети влучили у будівлю підприємства у Харкові, пошкодили об'єкт інфраструктури та промислову будівлю в Мерефі, завдали удару по Чугуєву.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Ворог здійснив 22 безуспішні спроби прорвати оборону на Времівському напрямку

На Покровському напрямку противник здійснив 18 безуспішних спроб атакувати наші позиції. Бойові дії ще тривають, ситуація напружена.

16.05.2024 - 09:00

Arrow
Theme

Війна

Вночі росіяни завдали ракетного удару по Херсону

Минулої доби російські загарбники здійснили обстріли чотирьох населених пунктів Херсонської області, загинула одна людина.

15.05.2024 - 09:40

Arrow

Вас це може зацікавити