Російські війська завдали масованого обстрілу по Бериславському, Каховському та Херсонському районам

Головна > Закон > Російські війська завдали масованого обс...
Author

Назар Лазебний

20.06.2023, 11:24
Shares

1

Views

911

Російські війська завдали масованого обстрілу по Бериславському, Каховському та Херсонському районам
null

Російські війська масовано обстріляли Бериславський, Каховський та Херсонський райони Херсонщини, по мирних населених пунктах гатили з артилерії, реактивних систем залпового вогню, мінометів, танків, авіації та БПЛА.

Про це повідомляє Нацполіція у Херсонській області, інформує Інфокурс.

Окупанти з артилерії обстріляли с.Бургунка, там снарядами пошкоджено приватні будинки, приміщення сільської ради, церква, поранено двох місцевих жителів. Під час ворожого танкового обстрілу с.Шляхове тяжке поранення отримала 64-річна жінка, її з переломом кісток тазу, проникаючим пораненням живота та мінно-вибуховою травмою госпіталізували в лікарню.

Знову під авіаційною атакою ворога перебувало смт Козацьке Каховського району. Внаслідок вибухів керованих бомб пошкоджено 6 житлових будинків, автомобіль та поранено двох місцевих жителів.

Фото: Поліція у Херсонській області

Упродовж дня в Херсоні лунали вибухи, російські окупаційні війська з лівого берега Дніпра обстрілювали прибережні райони міста, центр та мікрорайон Корабел. На місцях влучань зайнялися пожежі, пошкоджено автобуси на території автопарку, вантажні автомобілі, АЗС, складські приміщення, ударною хвилею потрощило вікна і балкони у навколишніх житлових будинках.

Фото: Поліція у Херсонській області

На місцях ворожих обстрілів працювали слідчі, вибухотехніки та криміналісти. Поліцейські проводили огляд місць подій, збирали речові докази та фіксували наслідки ударів військ РФ. За минулу добу поліція відкрила 32 кримінальні провадження за ст.438 "Порушення законів та звичаїв війни" Кримінального кодексу України

Нагадаємо: Протиповітряна оборона вночі 20 червня збила 32 із 35 російських ударних дронів.

Унаслідок атаки шахедами Львова та області є потрапляння у критично важливий об‘єкт інфраструктури. Три влучання. Очільник області зазначив, що було пошкоджене перекриття між поверхами, вибиті вікна. Жертв чи постраждалих немає. Була пожежа.

На території одного із районів Київської області внаслідок нічної ворожої атаки пошкоджено нежитлові споруди та приватні будинки. внаслідок падіння уламків збитих засобів ураження також сталося займання трав’яної підстилки. Жертв і постраждалих немає.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Ворог на Харківщині розширив зону активних бойових дій майже на 70 км Сирський

Попереду будуть важкі бої й ворог до цього готується, зауважив Сирський.

17.05.2024 - 12:22

Arrow
Theme

Війна

Російські окупанти обстріляли щонайменше 13 населених пунктів Донеччини, є загиблі.

З лінії фронту евакуйовано 342 людини, у тому числі 20 дітей.

16.05.2024 - 11:36

Arrow

Вас це може зацікавити