Російські війська за минулу добу обстріляли три райони Харківщини, двоє поранених

Головна > Закон > Російські війська за минулу добу обстріл...
Author

Марія Куренко

02.05.2023, 09:44
Shares

0

Views

344

Російські війська за минулу добу обстріляли три райони Харківщини, двоє поранених

Олег Синєгубов/facebook.com

Упродовж минулої доби, 1 травня, російські загарбники обстріляли три райони Харківської області, поранено двоє людей, є пошкодження приватних будинків.

Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, інформує Інфокурс.

“Минулої доби ворог продовжував терористичні обстріли населених пунктів Харківського, Чугуївського та Куп'янського районів області”, - зазначив очільник ОВА.

За інформацією голови ОВА, у Вовчанську Чугуївського району госпіталізували у стані середньої тяжкості пораненого 57-річного чоловіка.

У селі Вільхуватка Харківського району обстрілами пошкоджено приватний будинок та господарську споруду.

За повідомленням ГУ ДСНС України у Харківській області, О 13:30 рятувальники з м. Куп’янська виїжджали на перевірку території населеного пункту, щойно обстріляного окупантами.

"Ворог поцілив по селу Кучерівка Петропавлівської громади. Перевіркою зафіксовані пошкодження 3-х приватних житлових будинків, господарчої споруди і автобусу. Виявлено 1 постраждалого", - йдеться у повідомленні.

Фото: ГУ ДСНС України у Харківській області.

За минулу добу в області піротехнічні підрозділи Державної служби з надзвичайних ситуацій обстежили понад 12 га території та знешкодили 167 вибухонебезпечних предметів.

Нагадаємо: 30 квітня у Куп'янську Харківської області внаслідок ворожого обстрілу з РСЗВ "Град" пошкоджені будівлі медичного закладу, знищено службовий автомобіль.

Російська федерація і надалі застосовує тактику терору. Як повідомляв ІК, за інформацією Генштаба ЗСУ упродовж минулої доби ворог завдав 19 ракетних ударів (нашими захисниками успішно знищено 15 ворожих крилатих ракет типу Х-101 та Х-555), завдав 17 авіаційних ударів, здійснив 25 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Нажаль, є загиблі та поранені з числа мирного населення, серед них є діти. Зруйновано та пошкоджено житлові багатоповерхівки, приватні житлові будинки, школи, лікарні, дитячі садочки та інша цивільна інфраструктура.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Банки

З 1 листопада МВФ зменшив свої комісії, що допоможе Україні з виплатою держборгу

"Ця реформа допомагає МВФ і надалі служити на благо наших держав-членів у світі, що змінюється", - зазначила директор-розпорядник Міжнародного валютно...

14.10.2024 - 13:29

Arrow

Вас це може зацікавити