Російські війська обстріляли чотири селища на Донеччині - загинула людина, семеро поранених

Головна > Війна > Російські війська обстріляли чотири сели...
Author

Марія Куренко

04.07.2024, 18:09
Shares

2

Views

531

Армія РФ обстріляла чотири селища у різних районах Донеччини, одна людина загинула, семеро зазнали поранень, Прокуратура Донецької області

На Донеччині армія РФ обстріляла чотири селища у різних районах, у результаті одна людина загинула, семеро зазнали поранень. Серед поранених - 10-річна дитина.

Про це повідомила прокуратура Донецької області.

Зокрема, за даними слідства, 4 липня зазнало обстрілу зі ствольної артилерії ворога селище Стінки Краматорського району. На території місцевого сільськогосподарського підприємства зазнала травм, несумісних із життям, 37-річна робітниця, яка йшла годувати тварин.

Також поблизу водойми селища Клебан-Бик Іллінівської СВА зазнав поранень 59-річний чоловік.

Крім того, російська армія обстріляла селище Північне Бахмутського району, влучивши у приватну забудову. В одній з осель травмовано родину: 58-річного батька, 50-річну мати та їх 10-річного сина. Тип використаної окупантами зброї встановлюється.

Прокуратура інформує, що на селище Мирне Волноваського району загарбники скинули авіабомби УМПБ Д-30СН. Одна з них влучила у фермерське господарство, де зазнали тілесних ушкоджень різного ступеня тяжкості троє цивільних: жінки 34 і 62 років та 45-річний чоловік, які перебували на вулиці.

Усіх постраждалих доставлено до медичного закладу з мінно-вибуховими й черепно-мозковою травмами, осколковими пораненнями, їм надається кваліфікована допомога.

У населених пунктах пошкоджено житлові будинки і сільськогосподарську техніку.

Нагадаємо: Всього за добу росіяни 22 рази обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 220 людей, у тому числі 28 дітей.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

На Київщині через падіння уламків БпЛА пошкоджені будинки

Обійшлося без влучань в об’єкти житлової та критичної інфраструктури. Постраждалі також відсутні.

05.07.2024 - 09:44

Arrow
Theme

Війна

Київстар закупить ще 848 промислових генераторів для стійкості мережі уразі блекаутів

Від початку повномасштабного вторгнення компанія вже замінила на базових станціях мобільного зв`язку 115 000 літієвих акумуляторів.

04.07.2024 - 14:18

Arrow

Вас це може зацікавити