Російські війська двічі обстріляди Глушківкуна Харківщині, загинула жінка

Головна > Війна > Російські війська двічі обстріляди Глушк...
Author

Марія Куренко

18.07.2024, 10:08
Shares

1

Views

87

Пошкоджене приватне домоволодіння. у селі Волохівка через ворожий обстріл FVP-дроном, Нацполіція Харківщини

Вночі 18 липня російські війська здійснили удар керованою авіабомбою по Глушківці Харківської області, загинула жінка, постраждали двоє чоловіків.

Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

За попередніми даними, росіяни близько 02:30 вдарили,керованою авіабомбою по с. Глушківка Куп'янського району.

Горів приватний будинок. Пошкоджені щонайменше чотири домоволодіння. Загинула 60-річна жінка та постраждали двоє чоловіків віком 69 та 80 років, зазначив очільник ОВА.

Як повідомили у ГУ ДСНС у Харківській області, перший удар по селу був 15:30, внаслідок розривів ворожих боєприпасів виникли пожежі у 4-х господарчих спорудах та літній кухні на території приватного сектору на загальній площі 140 м кв. Також горів сухостій навколо на площі 3 га. Аби загасити всі осередки пожеж, рятувальникам знадобилось близько 4-х годин.

"Вночі ворог вдруге завдав ударів по тому ж селу Глушківка. І знову ціллю окупантів став приватний сектор та мирні мешканці. Вони вбили цивільну жінку та поранили 2 чоловіків. Спричинили пожежу у приватній господарчій споруді на площі 60 м кв", йдеться у повідомленні надзвичайників.

Вчора у с. Петропавлівка Куп‘янського району внаслідок скидання боєприпасу з дрона дістала поранення жінка.

Російські війська атакували Купʼянськ FPV-дроном, пошкоджений автомобіль. Крім того, внаслідок артобстрілу пошкоджений поліцейський автомобіль «Рено Дастер».

Також у Куп’янську через обстріл горіла трава на площі 200 кв. м.

У с. Підлиман Ізюмського району внаслідок обстрілу горіла хвойна підстилка на площі 0,4 га у Куп'янському лісовому господарстві та Борівському лісництві.

Нагадаємо: У Вовчанську двоє людей підірвалися на вибухівці. Вони отримали травми і були госпіталізовані до лікарні. Обставини події з’ясовуються. Відомо, що це чоловіки 1973 та 1968 років народження.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Політика

Громадські об’єднання США закликали Держдеп використати виділені Україні мільярди доларів, які можуть “згоріти” у кінці вересня

До Держдепу звернулися, зокрема, такі організації, як Nova Ukraine, Leleka Foundation та 107 відділення Союзу українок Америки.

05.09.2024 - 10:36

Arrow

Вас це може зацікавити