Російські окупанти продовжують наступ з Херсонщини на Миколаївську область та Кривий Ріг

Головна > Спорт > Російські окупанти продовжують наступ з ...
Author

Назар Лазебний

28.04.2022, 10:18
Shares

2

Views

348

Російські окупанти продовжують наступ з Херсонщини на Миколаївську область та Кривий Ріг

frontnews.eu

Згідно зведенням ОВА, відносно спокійно ніч минула у багатьох областях України: на Волині, Закарпатті, Рівненщині, в Івано-Франківській, Хмельницькій, Чернівецькій, Львівській областях, Одеській, Дніпропетровській, Запорізькій, Вінницькій, Тернопільській, на Київщині, Житомирщині, Кіровоградщині, Черкащині, Полтавщині та Чернігівщині.

Сумську область вчера о 21:50 вороги обстріляли наші території з мінометів. Понад півсотні прильотів, усі – на території Есманської громади. Дані про постраждалих уточнюються,йдеться в зведенні ОВА станом на 8 ранку.

У Харкові цієї ночі були поодинокі артилерійські обстріли східних районів. За попередніми даними, за ніч постраждалих немає. По області протягом доби росіяни обстрілювали Золочів, Дергачі, Чугуїв.

В Ізюмському напрямку бої тривають.

В Луганській області по десять разів ворог обстрілював Попасну та Лисичанськ, чотири, але дуже тривалі рази – Гірську громаду. Детальна інформація про ушкодження та наслідки з’ясовується. Наразі відомо про 4 загиблих.

В Донецькій області Авдіївка, Мар'їнка, Красногорівка, Новомихайлівка, Лиман, Вугледар – під постійними обстрілами. Попри складну обстановку, продовжується евакуація із лінії зіткнення.

В Маріуполі "Азовсталь" тримається.

У Херсоні вночі були сильні вибухи, майже на всій території області обстріли. Окупанти продовжують вести наступ із Херсонщини в напрямку Миколаївської області та Кривого Рогу. Також є випадки викрадення цивільного населення.

У Миколаївській області протягом ночі ситуація тривожна, але контрольована. За попередньою інформацією, ракетного обстрілю зазнало с. Шевченкове. Ракета влучила у приватний будинок. Дані щодо постраждалих уточнюються.

Нагадаємо: Згідно з інформацією Генштабу ЗСУ, станом на ранок 28 квітня противник продовжує наступальні дії у Східній операційній зоні з метою встановлення повного контролю над територією Донецької і Луганської областей та утримання сухопутного коридору з тимчасово окупованим Кримом. Найбільша активність спостерігається на Слобожанському та Донецькому напрямках.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Ворог на Харківщині розширив зону активних бойових дій майже на 70 км Сирський

Попереду будуть важкі бої й ворог до цього готується, зауважив Сирський.

17.05.2024 - 12:22

Arrow
Theme

Війна

Російські окупанти обстріляли щонайменше 13 населених пунктів Донеччини, є загиблі.

З лінії фронту евакуйовано 342 людини, у тому числі 20 дітей.

16.05.2024 - 11:36

Arrow

Вас це може зацікавити