Російські кораблі відійшли майже на 200 км від українського берега

Головна > Економіка > Російські кораблі відійшли майже на 200 ...
Author

Ольга Фединчік

19.04.2022, 10:42
Shares

2

Views

725

Російські кораблі відійшли майже на 200 км від українського берега

slovoidilo.ua

Російські кораблі відійшли майже на 200 км від українського берега.

Про це повідомляє ОК "Південь", інформує Інфокурс.

"У Чорноморській операційній зоні вороже корабельне угруповання з ракетних та десантних кораблів відсунулось майже на 200 км від наших берегів. Але блокування судноплавства і загроза ракетних ударів зберігаються", - йдеться в повідомленні.

Командування також повідомляє, що "майже годинний штурм росіянами наших позицій в районі Олександрівки на Херсонщині успіху не мав. Ворог відступив для відновлення сил".

Водночас "на Херсонщині ворог продовжує психологічний тиск та брудну пропаганду серед цивільного населення, а на зайнятому рубежі обороняється і намагається наносити артилерійсько-мінометні удари по наших позиціях й по населених пунктах з мирним населенням", - йдеться в повідомлені.

На Миколаївщині актуальними залишаються загрози ракетних та артилерійських ударів. Складна ситуація з водопостачанням вирішується органами місцевої влади та за гуманітарної підтримки сусідніх областей.

За результатами ефективних уражень нашими військами ворожих сил знищено 28 російських окупантів та 5 одиниць техніки, серед яких броньована, інженерна, автомобільна та БПЛА.

Нагадаємо: Укрпошта обмежила продаж марки "Русскій воєнний корабль, іді..." через великий ажіотаж. Віднині можна купити не більш ніж 5 листів (1 лист = 6 марок) будь-якого номіналу в одні руки. Також Укрпошта скасовує всі замовлення в інтернет-магазині.⠀

Українці розкупили майже пів мільйона екземплярів поштової марки "Русскій воєнний корабль, іді…" за 5 днів з моменту запуску.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Закон

Що зміниться для окремих категорій громадян при перетині кордону з 18 травня - пояснення ДПСУ

З 18 травня після набуття чинності закону щодо вдосконалення мобілізації в пунктах пропуску в окремих категорій громадян перевірятимуть наявність війс...

16.05.2024 - 15:49

Arrow
Theme

Міжнародне

Прем’єра Словаччини Фіцо госпіталізували з вогнепальним пораненням після скоєння на нього замаху

Главу уряду доставили до лікарні, а ймовірного нападника затримала поліція.

15.05.2024 - 17:00

Arrow

Вас це може зацікавити