Родина Байдена закликала його продовжити виборчі перегони - CNN

Головна > Міжнародне > Родина Байдена закликала його продовжити...
Author

Ольга Фединчік

01.07.2024, 12:34
Shares

1

Views

671

Новый скандал вокруг семьи Байдена - Pars Today
parstoday

Родина президента США Джо Байдена закликала його залишитися в передвиборчих перегонах 2024 року.

Як повідомляєCNN, до того ж члени його сім'ї у приватному порядку обговорили, чи слід звільнити старших помічників після виступу Байдена на дебатах.

"Сім’я Джо Байдена заохочує президента залишитися на виборах 2024 року та приватно обговорила, чи слід звільнити провідних помічників у зв’язку з приголомшливо поганими результатами дебатів Байдена, які викликали безлад у його кампанії", – йдеться у повідомленні.

Радники американського лідера повідомили, що родина Байдена, включно з першою леді Джилл Байден, сином Хантером Байденом та їхніми онуками, зібралася в резиденції Кемп-Девід на раніше заплановану зустріч та благала президента продовжувати боротьбу за переобрання. Один з радників заявив, що члени родини висловили свою "беззастережну підтримку".

За словами одного з радників, родина президента була явно розчарована командою, яка готувала Байдена до дебатів з колишнім президентом Дональдом Трампом, та обговорювала, чи слід звільнити будь-кого з головних радників та внести зміни до штатного розпису кампанії.

Водночас, як зазначається у публікації, Джо Байден відданий своїм близьким радникам та захищає їх і не любить звільняти помічників. Станом на неділю не було схоже, що назрівають якісь серйозні кадрові зміни, пише видання.

Сімейні збори в президентській резиденції відбулися в той момент, коли Байден та його кампанія зіткнулися з лавиною закликів до президента відмовитися від участі у президентських перегонах.

За словами одного з радників, під час бесіди обговорювали, як члени родини Байдена можуть допомогти президенту, а не те, чи варто йому переглядати свою кандидатуру.

Нагадаємо: Вперше теледебати у США відбулися ще до національних партійних з’їздів, тобто до офіційного висунення кандидатів. На думку оглядачів, перші передвиборчі дебати між президентом США Джо Байденом та колишнім президентом Дональдом Трампом, не принесли визначеності щодо того, якою буде політика США щодо України після президентських виборів.

У жовтні кандидати проведуть ще одні теледебати.

60-ті президентські вибори у США відбудуться 5 листопада. Також пройдуть вибори обох палат Конгресу – Палати представників та третини Сенату.

Як писало видання Politico, у США після дебатів між чинним президентом Джо Байденом і кандидатом від республіканців Дональдом Трампом представники Демократичної партіїобговорюютьзаміну Байдена на іншого кандидата на президентських виборах.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Бізнес

Где взять книги, которых нигде нет

Существуют особые места, где можно отыскать те шедевры, которые не часто встречаются в обыденных книжных магазинах

04.07.2024 - 13:43

Arrow
Theme

Війна

Союзники США вважають, що Китай розробляє ударні безпілотники для Росії

У 2023 році китайські та російські компанії провели переговори про співпрацю у створенні нового безпілотника, після чого розпочалася його розробка, а ...

03.07.2024 - 10:06

Arrow

Вас це може зацікавити