РФ вночі вгатила шістьма ракетами С-300 по Покровському району на Донеччині, 10 постраждалих  серед них четверо дітей

Головна > Війна > РФ вночі вгатила шістьма ракетами С-300 ...
Author

Назар Лазебний

30.11.2023, 08:50
Shares

2

Views

1 262

ДСНС України у Донецькій області

Вночі російські війська вдарили одночасно шістьма ракетами С-300 по Покровському району Донецької області.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко, інформує Інфокурс.

За інформацією Клименка, під обстріл потрапили Покровськ, Новогродівка та Мирноград. Внаслідок обстрілів постраждали 10 людей, серед них чотири дитини. Ще п’ятьох людей шукають під завалами.

У Покровську серед постраждалих родина з двома дітьми: 16-річним хлопцем та 6-місячним немовлям. Також поранений 13-річний хлопчик. За попередніми даними, пошкоджено багатоквартирний та 9 приватних будинків, відділ поліції, автомобілі, гаражі.

Один зі снарядів вибухнув на подвір’ї будинку, де мешкала родина з двома дітьми. Внаслідок обстрілу зруйновано дах та стіни оселі, сім’я опинилася під завалами.

Фото: ДСНС України у Донецькій області

Парамедик поліції допоміг вибратися з-під руїн чоловіку, в якого на руках було закривавлене немовля. Поліцейський доставив дитину до лікарні. Загрози життю піврічного Ілая немає.

У Новоградівці є влучання у багатоповерховий будинок. Поранено 13-річну дитину. На місці ракетного удару продовжують працювати поліцейські та працівники ДСНС. Під завалами можуть перебувати ще 5 людей, серед них дитина.

По Мирнограду росіяни вдарили двома ракетами із ЗРК С-300. Руйнувань зазнав відділ поліції.

Фото: Національна поліція

На місцях влучань всю ніч працювали ДСНС та поліція. Пошуково-рятувальна операція триває, поліцейські документують наслідки російських ударів.

Нагадаємо: Як інформував ІК, минулої доби ворог завдав 11 ракетних та 28 авіаційних ударів, здійснив 43 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура.

Російська федерація вчергове атакувала цивільну інфраструктуру України керованою ракетою Х-31 та 2 зенітними ракетами С-300. Крім того, сьогодні вночі, окупанти знову завдали удару по нашій державі, застосувавши 8 зенітних керованих ракет С-300 та 20 ударних БпЛА типу “Shahed-136/131”. Нашими захисниками знищено 14 ударних БпЛА. Руйнувань та пошкоджень зазнали приватні житлові будинки, триповерховий житловий будинок у місті Мирноград Донецької області та інша цивільна інфраструктура.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Ворог на Харківщині розширив зону активних бойових дій майже на 70 км Сирський

Попереду будуть важкі бої й ворог до цього готується, зауважив Сирський.

17.05.2024 - 12:22

Arrow
Theme

Війна

Російські окупанти обстріляли щонайменше 13 населених пунктів Донеччини, є загиблі.

З лінії фронту евакуйовано 342 людини, у тому числі 20 дітей.

16.05.2024 - 11:36

Arrow

Вас це може зацікавити