Ракети, якими обстрілюють Рівенську область, летять з території Білорусі

Головна > Політика > Ракети, якими обстрілюють Рівенську обла...
Author

Олександр Талов

23.03.2022, 15:59
Shares

1

Views

499

Ракети, якими обстрілюють Рівенську область, летять з території Білорусі

slovoidilo.ua

Ракети, які прилітають на Рівненщину, запускають з території Білорусі, так само як і телевежу обстріляли теж з території "братського" народу.

Як передає РадіоТрек, про це заявив голова Рівненської ОВА Віталій Коваль в ефірі телеканалу "Настоящее время".

"Це, в першу чергу, ракети, випущені як із землі, так і ракети з літаків. Вони влучили в об'єкти військової інфраструктури. Минулого тижня їхньою ціллю був об'єкт цивільної інфраструктури – телевежа... Ракети та літаки, які скидають їх, летять із території Білорусі", – повідомив Коваль.

За словами очільника ОВА, народи, які раніше ходили разом по ягоди та гриби до одного лісу, тепер роз'єднані війною. Білорусь є плацдармом не тільки літаків, а й іншої ворожої техніки.

На запитання про ймовірне вторгнення білоруський військ до України через Рівненщину та Волинь Віталій Коваль відповів, що війна триває вже 28 днів і весь цей час область готується до такого розвитку подій.

"Рівненська та Волинська області мають непрохідні ліси та болота. Тепер це вже укріплена зона з дуже давньою партизанською традицією. Ми все ж сподіваємося, що здоровий глузд переможе у сусідній країні", – зазначив він.

Віталій Коваль зазачив, що зі щоденних звітів видно рух техніки на кордоні у Білорусі. Однак зазначив, що про всі пересування українські військові знають.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Російські війська зранку гатили по акваторії Очаківської громади на Миколаївщині

Вчора пообіді ворог атакував Миколаївський район ракетою типу Х-59, пошкоджень зазнав обʼєкт промислової інфраструктури.

03.05.2024 - 08:57

Arrow
Theme

Політика

До участі в Глобальному Саміті миру запрошено країни з усіх континентів - Зеленський

"Кожна миролюбна країна зацікавлена взяти участь у саміті, адже він має важливе значення не лише для України", - впевнений президент України.

02.05.2024 - 12:23

Arrow

Вас це може зацікавити