Рада Думи готує два проєкти постанови про визнання незалежності самопроголошених ЛНР/ДНР

Головна > Столиця > Рада Думи готує два проєкти постанови пр...
Author

Назар Лазебний

14.02.2022, 12:36
Shares

3

Views

960

Рада Думи готує два проєкти постанови про визнання незалежності самопроголошених ЛНР/ДНР

politring.com

Рада Держдуми планує підготувати для пленарного засідання палати два проекти постанови щодо звернення до президента РФ з проханням визнати незалежність самопроголошених республік Донбасу.

Про це у понеділок повідомив російський Інтерфакс з посиланням на поінформоване джерело.

"Рада Думи, як очікується, винесе на пленарне засідання Держдуми у вівторок два проекти постанови про звернення до президента з проханням визнати ДНР та ЛНР", - сказав співрозмовник агентства.

За його словами, перший проект постанови – це документ, який раніше до Держдуми внесли депутати від фракції Комуністичної партії РФ. Документ передбачає негайний напрямок президенту цього звернення, одразу після можливого схвалення палатою.

Другий проект постанови, який запропонували кілька депутатів від фракції "Єдина Росія", передбачає направлення спочатку до МЗС, Міноборони та інших відповідальних відомств.

Обидва документи планується виносити на розгляд на пленарному засіданні Думи у вівторок, повідомляє джерело агенства.

Проект ухвали про звернення Держдуми до президента РФ з проханням визнати незалежність самопроголошених республік південного сходу України депутати КПРФ на чолі з лідером Геннадієм Зюгановим внесли до Держдуми 19 січня.

11 лютого спікер нижньої палати В'ячеслав Володін повідомляв, що Рада Думи 14 лютого розгляне питання про звернення до президента щодо ДНР та ЛНР.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Ворог здійснив 22 безуспішні спроби прорвати оборону на Времівському напрямку

На Покровському напрямку противник здійснив 18 безуспішних спроб атакувати наші позиції. Бойові дії ще тривають, ситуація напружена.

16.05.2024 - 09:00

Arrow
Theme

Війна

Вночі росіяни завдали ракетного удару по Херсону

Минулої доби російські загарбники здійснили обстріли чотирьох населених пунктів Херсонської області, загинула одна людина.

15.05.2024 - 09:40

Arrow

Вас це може зацікавити