Путін застеріг світ від переходу червоних ліній щодо Росії

Головна > Бізнес > Путін застеріг світ від переходу червони...
Author

Назар Лазебний

21.04.2021, 15:31
Shares

2

Views

501

Путін застеріг світ від переходу червоних ліній щодо Росії

redef.com

Президент Росії Володимир Путін застеріг світ від переходу червоних ліній щодо РФ та пообіцяв жорстку відповіддь на будь які дії, що, на його думку, загрожуватимуть безпеці РФ.

"Недружні акції щодо Росії не припиняються. У деяких країнах завели непристойну звичку з будь-якого приводу, а частіше за все взагалі без приводу чіпляти Росію. Спорт якийсь! Ми ведемо себе якомога стриманіше, можна сказати скромно", - заявив Путін під час щорічного послання Федеральним зборам РФ.

Він додав, що Росія хоче мати хороші стосунки з усією світовою спільнотою, але постійно стикається з хамством.

"Ми дійсно не хочемо спалювати мости, але, якщо хтось сприймає наші добрі наміри як байдужість або слабкість і сам має намір остаточно спалити або навіть підірвати ці мости, повинен знати, що відповідь Росії буде асиметричною, швидкою і жорсткою. Організатори будь-яких провокацій, які загрожують корінним інтересам нашої безпеки, пошкодують про скоєне так, як давно вже ні про що не шкодували".

Путін зазначив, що у Росії вистачить терпіння, відповідальності, професіоналізму, впевненості у собі та своїй правоті і здорового глузду при прийнятті рішень. "

"Сподіваюсь, що нікому не прийде в голову перейти щодо Росії так звану червону лінію, а де вона буде проходити, це ми будемо визначати в кожному конкретному випадку самі", - сказав Путін.

Далі Путін додав, що російська армія постійно зміцнюється і на її озброєнні вже знаходяться "новітні ракетні гіперзвукові комплекси міжконтинентальної дальності "Авангард" та лазерні бойові комплекси "Пересвєт". А в кінці 2022 року на бойове чергування надійдуть також "важкі, міжконтинентальні балістичні ракети "Сармат". Крім того, в Росії збільшується кількість ударних авіакомплексів з гіперзвуковою ракетою "Кинджал".

Нагадаємо: Останнім часом Росія стягує свої війська до українського кордону, називаючи це "плановими навчаннями".

Нарощування кількості військ РФ в окупованому Криму та біля українських кордонів підтверджують міжнародні розслідувачі та ЗМІ.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Ворог на Харківщині розширив зону активних бойових дій майже на 70 км Сирський

Попереду будуть важкі бої й ворог до цього готується, зауважив Сирський.

17.05.2024 - 12:22

Arrow
Theme

Війна

Російські окупанти обстріляли щонайменше 13 населених пунктів Донеччини, є загиблі.

З лінії фронту евакуйовано 342 людини, у тому числі 20 дітей.

16.05.2024 - 11:36

Arrow

Вас це може зацікавити