Пункти обміну валюти: особливості та переваги

Головна > Столиця > Пункти обміну валюти: особливості та пер...
Author

Ольга Фединчік

17.08.2022, 17:24
Shares

1

Views

1 080

Пункти обміну валюти: особливості та переваги
null

Нещодавно Нацбанк прийняв рішення щодо посилення вимог до до небанківських фінансових установ і, зокрема, до пунктів обміну валют. Як зазначили в НБУ, метою цих посилень вимог стала мінімізація спекуляцій обмінниками при проведенні фінансових операцій з валютною готівкою.

Які нововведення очікувати в обмінних пунктах?

  1. Курси купівлі/продажу валют клієнт отримає у вигляді копії відповідного наказу про їх встановлення, яка має бути розміщена тільки в касах обмінників. Це означає, що клієнт вже не зможе побачити інформацію про курси валют на табло біля входу до пункту обміну валют компанії Кіт Груп, Кривий Ріг https://obmenkr.com.ua/ чи будь-якого іншого обмінного пункту.
  2. Обмінники знову повинні подавати інформацію до "Реєстру приміщень, в яких здійснюються валютні операції, що передбачають використання готівки в національній або іноземній валютах".
  3. Для створення відповідних умов з безпеки та контролю за порядком здійснення процесу обміну чи купівлі/продажу валютних коштів під час дії воєнного стану може здійснюватися тільки при наявності відеоспостереження. Також будуть переглянуті вимоги до приміщень та кас.
  4. Інформацію про термінали, що використовуються установою, необхідно передавати до НБУ з метою посилення податкової дисципліни та унеможливлення ухиляння від сплати податку на прибуток.

З огляду на вище наведені зміни обмін готівки в обмінних пунктах стане для клієнтів ще більш безпечним.

Які ще переваги обміну чи купівлі/продажу валюти в обмінниках?

  • наявність ліцензії для проведення операцій з обміну чи купівлі/продажу іноземних валют;
  • документальне підтвердження проведених фінансових операцій;
  • високий рівень безпеки, клієнт гарантовано отримує лише справжні купюри;
  • можливість обміняти валюту будь-якої країни;
  • мала вартість операцій по обміну коштів;
  • ознайомитися з курсом EUR/UAH на сьогодні у Кривому Розі https://obmenkr.com.ua/eur-uah, чи якоїсь іншої валютної пари можна в оперативному режимі;
  • гарантується конфіденційність проведення угоди;
  • можливість зручного сповіщення про зміну актуального курсу польского злотого до гривні https://obmenkr.com.ua/pln-uah в телеграм-каналі;
  • обмінники KIT GROUP мають можливість заморозити поточний курс валюти на 1 годину, якщо через офіційний сайт компанії буде створена заявка;
  • більш вигідні умови обміну чи купівлі/продажу валюти ніж в комерційному банку.

Все наведені вище переваги свідчать про те, що скориставшись послугами надійної компанії, реноме якої підтверджено необхідною документацією і багаторічним досвід успішної роботи ви отримаєте бажаний результат.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

19 населених пунктах Херсонщини були під ударами російських військ, восьмеро поранених

Пошкоджені багатоповерхівка та 21 приватний будинок, господарча споруда, гаражі і три автомобілі, об'єкти комунальної та сільськогосподарської інфраст...

20.05.2024 - 09:34

Arrow
Theme

Спорт

МОК заборонив російським журналістам використовувати символіку країни на Олімпійських іграх в Парижі

Цього року російські та білоруські спортсмени можуть брати участь у Олімпіаді у нейтральному статусі та лише в індивідуальних видах спорту.

17.05.2024 - 13:29

Arrow

Вас це може зацікавити