Про тарифи на постачання газу для населення

Головна > Енергетика > Про тарифи на постачання газу для населе...
Author

Ольга Фединчік

15.12.2021, 17:46
Shares

0

Views

436

Сьогодні кожен мешканець України має право укласти договір із тим постачальником, який йому найбільше подобається та підходить. Це стало можливим завдяки законопроекту про ринок блакитного палива у країні. Раніше уряд контролював ціни, а також був основний постачальник.

У минулому теж можна було вибрати для себе компанію-постачальника, але процедура займала і багато часу, і багато сил. Потрібно було розірвати договір зі старою організацією, отримати довідку про відсутність заборгованостей, подати заявку до нової компанії та надати низку документів. І все це займало не один місяць.

Сьогодні все простіше – достатньо подати навіть онлайн-заявку постачальнику, з яким ви хочете укласти договір. Решту зроблять фахівці. Та й тарифи компанії пропонують різні – є з чого вибрати. Так, у постачальника «Твій газзбут» річний тариф на газ для населення є найбільш затребуваним.

Особливості тарифних планів в компанії «Твій газзбут»

Вибрати постачальника газу сьогодні дуже просто – їх в Україні досить багато. Завдяки цьому створюється здорова конкуренція, а тому ціни на блакитне паливо більш ніж прийнятні, але вони, як і раніше, залежать від європейського ринку.

Головне – вивчити всю інформацію про компанію, з якою ви хочете укласти договір, а також про тарифи, які вона пропонує. Так, компанія «Твій газзбут» пропонує вигідний річний тарифний план. Ціна може змінюватись протягом року, але виключно в меншу сторону. Вам не потрібно більше переживати про стрибки вартості, тому що ціна для вас буде мінімальною та фіксованою.

Є й інші тарифні плани:

  • місячний. Щомісяця вам потрібно буде платити різні суми – все залежить від ціни на газ на європейському ринку. Якщо відстежувати ці стрибки, можна заощаджувати, особливо в опалювальний сезон;
  • рівномірний. Ви купуєте певний обсяг газу, яке вартість розподіляється на певний період рівномірними платіжками. У результаті ви цілий рік платите одну вартість і взимку ваш сімейний бюджет не постраждає;
  • на зиму. Тариф діє у зимовий період. Ви купуєте газ за вигідною ціною в літній період, а потім його використовуєте протягом опалювального сезону. Можна навіть оплачувати на виплат - взимку доведеться платити менше.

Компанія «Твій газзбут» вже давно на ринку України та зарекомендувала себе виключно з позитивного боку – це доводять відгуки багатьох споживачів. Більше того, представництва постачальника є у кожній області.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Пошкоджено обʼєкти критичної інфраструктури внаслідок ракетної атаки на Кіровоградську та Запорізьку області

Травмовано дитину 8 років. Руйнувань, за попередніми даними, зазнали 13 приватних будинків та майже 30 гаражів.

08.05.2024 - 09:22

Arrow
Theme

Політика

В "інавгурації" Путіна візьмуть участь представники семи країн ЄС, в тому числі Франції - Reuters 

У Держдепі США також заявили, що не відправлятимуть представника на "інавгурацію", проте Путіна досі вважають президентом.

07.05.2024 - 12:33

Arrow

Вас це може зацікавити