ПриватБанк залишає тарифи на еквайринг незмінними

Головна > Банки > ПриватБанк залишає тарифи на еквайринг н...
Author

Олександр Талов

28.06.2023, 17:22
Shares

1

Views

324

ПриватБанк залишає тарифи на еквайринг незмінними

hvylya.net

ПриватБанк залишає діючі пільгові тарифи на прийом безготівкової оплати картками для торговельних підприємств, попри підвищення міжнародними платіжними системами ставки інтерчейндж з 1 липня 2023 року.

Про це повідомляє пресслужба банку, інформує Інфокурс.

"За непростих умов роботи бізнесу в умовах війни банк продовжує підтримувати рітейл та залишає тарифи на еквайринг на поточному рівні, незважаючи на зростання витрат банку на підтримку роботи мережі. З початку липня для клієнтів ПриватБанку надалі діятиме базовий тариф за прийом платежів з карток на рівні 1,3%", - йдеться в повідомленні.

Як повідомив член правління ПриватБанку з питань малого та середнього бізнесу Євген Заіграєв, банк першим з початку війни підтримав рітейл та тимчасово скасував плату за еквайринг, що стало важливим фактором безпеки і виживання для мільйонів людей та самого бізнесу в перші місяці війни.

"Пропонуємо підтримати нашу ініціативу і з боку міжнародних платіжних систем MasterCard і Visa та скасувати підвищення ставки інтерчейндж з 1 липня 2023 року, яке змушує банки збільшувати тарифи”, - сказав Заіграєв.

ПриватБанк закликає український бізнес на час воєнного стану зробити пріоритетом безготівкову оплату товарів банківськими картками.

Нагодаємо: Асоціація рітейлерів України звернулась до влади, міжнародних платіжних систем MasterCаrd та VISA, а також до українських банків з проханням не підвищувати ставки інтерчейндж (еквайрингу) до кінця дії воєнного стану.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Ворог продовжує атакувати на семи напрямках, упродовж доби відбулося 146 бойових зіткнень

На Авдіївському напрямку, нашими захисниками відбито 45 атак .

09.05.2024 - 09:50

Arrow
Theme

Війна

Сили Оборони знищили 59 повітряних цілей: 39 ракет та 20 ударних БпЛА

Загалом ворог застосував 76 засобів повітряного нападу – 55 ракет та 21 ударний безпілотник

08.05.2024 - 10:02

Arrow

Вас це може зацікавити