Притула оголосив про вихід із партії "Голос"

Головна > Спорт > Притула оголосив про вихід із партії "Г...
Author

Марія Куренко

07.06.2021, 11:05
Shares

3

Views

1 124

Притула оголосив про вихід із партії

goloszmin.org

Волонтер та телеведучій Сергій Притула, який восени 2020 року балотувався на мера Києва від партії "Голос", заявив про вихід з партії.

Про це він повідомив у Facebook.

"Два роки тому, 8 червня 2019 року, я оголосив про приєднання до команди "Голосу" перед минулими парламентськими виборами. Це було свідоме та зважене рішення. Мені подобалась команда людей, яка зібралась під новим політичним брендом, цінності, навколо яких об’єднались ці люди, та мета, яку ми спільно перед собою поставили. Не знаю, як би склалась історія партії, якби минулого року її не полишив би засновник. Проте, станом на сьогодні, 7 червня 2021 року, я оголошую про свій вихід з партії "Голос", - написав він.

Своє рішення Притула пояснив тим, що не згоден з політикою нинішнього керівництва партії, яке забуло про свої передвиборчі обіцянки.

"Я до останнього вірив у можливість цивілізованого діалогу та реанімації партії, за яку на парламентських виборах віддали свої голоси понад 850 000 українців. Але діалогу не вийшло і тепер мною керує лише одне бажання: відвести негатив від тих команд "Голосу" у регіонах, які 2 роки щиро та віддано працювали для людей, а зараз стали заручниками ситуації, коли партійні "верхи" не чують "низів", і ця глухота призводить до критики усіх без винятку членів команд "Голосу" по всій Україні", - нависав Притула.

Він підкреслив, що планує залишитися в політиці.

Водночас у "Голосі" заявили, що "оголошення про вихід з партії вимагає письмової заяви, тож ми чекаємо на письмову заяву Сергія Притули про вихід"

"Бажання окремих партійців "Голосу" відмовитися від програмних засад, ліберальної ідеології, обіцянок, даних під час виборів, і йти своїм політичним шляхом жодним чином не зупиняє процес розбудови ліберальної партії, якою є "Голос", - йдеться у заяві партії.

Нагадаємо: Сергій Притула зайняв третє місце на виборах мера Києва, за нього проголосували 56,9 тис. виборців (7,87%). Після програшу Притула сказав, що готуватиметься до виборів у Верховну Раду.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

14 населених пунктів Херсонщини були під обстрілами російських загарбників упродовж доби, поранена людина

Внаслідок обстрілів пошкоджені 12 багатоповерхівок та 54 приватні будинки.

09.05.2024 - 10:05

Arrow
Theme

Закон

У Кривому Розі затримали інформатора, який наводив ракети на місто

Зловмисник перебуває під вартою. Йому загрожує до 12 років тюрми.

08.05.2024 - 10:20

Arrow

Вас це може зацікавити