Принц Уільям нарешті прокоментував звинувачення королівської сім'ї Великобританії у расизмі

Головна > Бізнес > Принц Уільям нарешті прокоментував звину...
Author

Ольга Фединчік

11.03.2021, 15:12
Shares

0

Views

2 020

Принц Уільям нарешті прокоментував звинувачення королівської сім'ї Великобританії у расизмі

Принц Уильям и Кейт Миддлтон

Фото: Pool/Keystone

Принц Уільям вперше прокоментував скандальне інтерв'ю принца Гаррі і Меган Маркл.

У четвер, 11 березня, герцог Кембриджський разом із дружиною Кейт Міддлтон вперше з'явився на публіці після виходу інтерв'ю в ефір. Вони відвідували школу в Лондоні, щоб підтримати кампанію по захисту ментального здоров'я учнів.

Журналісти поцікавились у принца Уільяма, чи розмовляв той з принцем Гаррі після того, як він озвучив свої звинувачення на адресу королівської сім'ї. Герцог Кембриджський відповів, що поки ще ні, але планує поговорити з братом. Він рішуче заперечив заяви брата та його жінки про расизм у монаршій сім'ї.

«Наша сім'я взагалі не расистська», - підкреслив принц Уільям.

За даними інсайдерів, принц Уільям і Кейт Міддлтон вкрай засмучені обвинуваченнями принца Гаррі та Меган Маркл. Принц Уільям став першим членом королівської сім'ї, надавшим публічний коментар про інтерв'ю подружжя.

В ході інтерв'ю Меган Маркл заявила, що відома історія про те, що вона нібито довела дружину брата чоловіка до сліз, – вигадка. Насправді Кейт Міддлтон не впоралася з хвилюванням і накричала на Меган Маркл, але потім вибачилася і надіслала їй квіти. Однак герцогиня Сассекська не тримає на неї зла і вважає дуже хорошою людиною.

Принц Гаррі спростував чутки про ворожнечу з принцом Уільямом, але зазначив, що у них різні шляхи, бо його брат - другий в черзі спадкоємець престолу.

Раніше повідомлялося, що королева Великобританії Єлизавета II планує найближчим часом зателефонувати онукові Гаррі і його дружині Меган. За два дні до цього Букінгемський палац випустив офіційну заяву, в якому було сказано, що королівська сім'я вкрай стурбована словами пари про расизм, по при цьому «Гаррі, Меган і Арчі завжди залишаться гаряче улюбленими членами сім'ї».

У понеділок, 8 березня, телеканал CBS показав перше спільне інтерв'ю, яке принц Гаррі і Меган Маркл дали після переїзду в США. Гаррі розповів, що під час першої вагітності Меган деякі члени королівської сім'ї висловлювали занепокоєння з приводу кольору шкіри їх майбутньої дитини. Меган зізналася, що думала про самогубство через цькування в британській пресі. Також стало відомо, що вони позбулися фінансової підтримки королівської сім'ї в першій половині 2020 року, а принц Чарльз кілька місяців відмовлявся розмовляти з сином.

Після показу інтерв'ю майже половина британців визнала неприйнятними заяви, зроблені Гаррі і Меган. Daily Mail назвала інтерв'ю «безжальним ударом в саме серце королівської сім'ї», телеведучий Пірс Морган заявив, що подружжя «зрадили королеву», а автор книг про королівську сім'ю Пенні Джунор охарактеризувала одкровення Меган Маркл і принца Гаррі як зраду короні. Пізніше стало відомо, що Пірс Морган був змушений звільнитися.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Протягом минулої доби на фронті відбулося 95 бойових зіткнень.

Також продовжує тиснути на Авдіївському та Бахмутському напрямках.

10.05.2024 - 09:04

Arrow
Theme

Міжнародне

Сі Цзіньпін прибув з візитом до Угорщини, де обговорить з Орбаном війну в Україні та інфраструктурні проєкти - Reuters 

Очікується, що Угорщина та Китай, які відзначають 75-ту річницю встановлення дипломатичних відносин, підпишуть від 16 до 18 нових угод про співпрацю.

09.05.2024 - 10:47

Arrow

Вас це може зацікавити