Президент Володимир Зеленський розпочав візит до Німеччини

Головна > Політика > Президент Володимир Зеленський розпочав ...
Author

Ольга Фединчік

16.02.2024, 11:35
Shares

2

Views

635

Володимир Зеленський/t.me

Президент України Володимир Зеленський розпочав візит до Німеччини.

Про це глава держави повідомив уТелеграм.

Зеленський зазначив, що попереду на нього чекають два важливі дні та повідомив, що заплановані зустрічі з партнерами в Німеччині та Франції.

" Нові домовленості та участь у Мюнхенській безпековій конференції. Нова архітектура безпеки для України, нові можливості. Робимо все, щоб якнайшвидше закінчити війну на справедливих українських умовах та забезпечити надійний мир", - написав глава держави.

Володимир Зеленський/t.me

Раніше Офіс Президента інформував, що 16 лютого Зеленський відвідає Німеччину та Францію для переговорів із Федеральним канцлером ФРН Олафом Шольцом і Президентом Франції Еммануелем Макроном.

17 лютого глава держави виступить на головній сцені Мюнхенської безпекової конференції, а також проведе низку двосторонніх зустрічей на її полях.

Заплановані переговори з віцепрезидентом США Камалою Гарріс, президентом Чехії Петром Павелом, прем'єр-міністром Данії Метте Фредеріксен, прем’єр-міністром Нідерландів Марком Рютте та іншими лідерами держав і великих бізнесів.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Закон

Україна націоналізувала два літаки, що належали "Ростеху"загальною вартістю 10 млн євро

Літаки перебували на балансі офшорної компанії, що входить до структури "Ростеху" через підконтрольне російське АТ "Ільюшн Фінанс Ко".

17.05.2024 - 13:03

Arrow
Theme

Енергетика

Обмеження постачання електрики можуть тривати до вересня - радник Шмигаля

Зима буде "невідворотньо важкою" і шансів на відновлення знищеної за два місяці генерації у повному обсязі немає, зазначив Бойко.

16.05.2024 - 15:22

Arrow

Вас це може зацікавити