Президент вніс до Верховної Ради законопроєкти про продовження воєнного стану та мобілізації

Головна > Війна > Президент вніс до Верховної Ради законоп...
Author

Олександр Талов

23.07.2024, 11:34
Shares

0

Views

253

Воєнний стан та мобілізацію продовжено ще на три місяці: набрали чинності  закони!
news.dtkt.ua

Президент України Володимир Зеленський вніс до Верховної Ради два законопроєкти - про продовження строку дії воєнного стану та про продовження проведення загальної мобілізації.

Проєкти Закону про затвердження Указу Президента України "Про продовження строку проведення загальної мобілізації" (11434) та Закону про затвердження Указу Президента України "Про продовження строку дії воєнного стану в Україні" (11433) подані до Верховної Ради Президентом України.

На думку народного депутата Ярослава Железняка, сьогодні їх розгляне Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки, а пізніше за них проголосують у сесійній залі.

"Зараз Комітет і сьогодні ж Рада їх затвердить на засіданні. З 12 серпня і на 90 днів, тобто до 9 листопада. Це буде вже 12-те голосування парламенту за ці питання", - зазначає нардеп.

Нагадаємо: 8 травня Верховна Рада ухвалила закони про затвердження указів Президента щодо продовження в Україні строку дії воєнного стану та загальної мобілізації з 14 травня на 90 діб, тобто до 11 серпня 2024 року.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Банки

З 1 листопада МВФ зменшив свої комісії, що допоможе Україні з виплатою держборгу

"Ця реформа допомагає МВФ і надалі служити на благо наших держав-членів у світі, що змінюється", - зазначила директор-розпорядник Міжнародного валютно...

14.10.2024 - 13:29

Arrow

Вас це може зацікавити