Представники Туреччини, Швеції та Фінляндії зустрінуться у Брюсселі

Головна > Культура > Представники Туреччини, Швеції та Фінлян...
Author

Ольга Фединчік

07.03.2023, 13:30
Shares

0

Views

1 108

Представники Туреччини, Швеції та Фінляндії зустрінуться у Брюсселі

ukrinform.ua

9 березня в Брюсселі відбудеться тристороння зустріч у складі представників Туреччини, Швеції та Фінляндії з темою обговорення зобов'язань північних країн щодо їхньої заявки на вступ до НАТО.

Про це пише Hürriyet Daily News, інформує Інфокурс

“У зустрічі (від Туреччини - ІК) візьмуть участь речник президента Ібрагім Калін і новопризначений заступник міністра закордонних справ Бурак Акчапар”, - повідомляє видання.

Раніше відбулися дві зустрічі в такому форматі, третю було відтерміновано на невизначений час через спалення Корану в Стокгольму 26 січня.

Нагадаємо: Після спалення Корану Туреччина вимагала від Швеції дотримання домовленостей Тристороннього меморандуму щодо вступу країн в НАТО та проведення розслідування інциденту. Прем'єр-міністр Швеції засудив спалення Корану перед посольством Туреччини в Стокгольмі та висловив мусульманам співчуття. Проте прокуратура відмовила у відкритті справи через відсутність складу злочину.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Політика

Громадські об’єднання США закликали Держдеп використати виділені Україні мільярди доларів, які можуть “згоріти” у кінці вересня

До Держдепу звернулися, зокрема, такі організації, як Nova Ukraine, Leleka Foundation та 107 відділення Союзу українок Америки.

05.09.2024 - 10:36

Arrow

Вас це може зацікавити