Пошкоджень від нічної атаки росіян зазнали об'єкти енергетичної інфраструктури у шести областях - Шмигаль

Головна > Енергетика > Пошкоджень від нічної атаки росіян зазна...
Author

Ольга Фединчік

29.03.2024, 10:48
Shares

3

Views

619

Дефіцит потужності в енергосистемі відсутній, однак у прифронтових областях  є пошкодження мереж, – Укренерго - портал новин LB.ua
"Укренерго"

Внаслідок ракетної атаки є пошкодження енергетичної інфраструктури у Дніпропетровській, Вінницькій, Івано-Франківській, Львівській, Черкаській, Чернівецькій областях.

Про це повідомив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.

“Цієї ночі росія продовжила варварські атаки проти української енергосистеми. Є пошкодження енергетичної інфраструктури у Дніпропетровській, Вінницькій, Івано-Франківській, Львівській, Черкаській, Чернівецькій областях”, - повідомив Шмигаль.

Він додав, що у деяких регіонах застосовані аварійні відключення.

"Україні потрібно більше систем ППО, щоб убезпечити критичну інфраструктуру та захистити населення. Це головний предмет розмови з нашими міжнародними партнерами, - підкреслив Прем’єр-міністр.

Нагадаємо: Як інформував Інфокурс, протягом минулої доби ворог завдав 16 ракетних та 131 авіаційний удар, здійснив 128 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали низка багатоповерхівок, медичні установи, автомобілі, школа, дитячий садок та інші об’єкти цивільної інфраструктури.

Вночі та зранку 29 березня РФ атакувала 10 регіонів України, пошкоджені енергетична інфраструктура, цивільні об'єкти та приватні будинки, є постраждалі. Сили оборони України знищили 84 ворожі повітряні цілі, з 99 використанних ворогом для атаки на територію України

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Закон

Суд відправив у СІЗО на 60 діб агроміністра Миколу Сольського з альтернативою застави 75,7 млн грн

Строк дії ухвали в частині покладених обов’язків – 2 місяці з дня внесення застави, але у межах строку досудового розслідування.

26.04.2024 - 10:30

Arrow
Theme

Війна

Російський ракетний удар по Смілі пошкодив цивільну інфраструктуру та приватні будинки, 6 людей постраждали

Крім того пошкоджено залізничне сполучення, адміністративні будинки, автівки.

25.04.2024 - 11:57

Arrow

Вас це може зацікавити