Поради від Flowers.ua: на що звертати увагу при виборі букета квітів

Головна > Енергетика > Поради від Flowers.ua: на що звертати ...
Author

Назар Лазебний

19.08.2022, 17:34
Shares

0

Views

815

  Поради від Flowers.ua: на що звертати увагу при виборі букета квітів
null

Напевно, багато хто з вас помічав, що часом квіткові композиції в'януть вже наступного дня, а буває так, що букет стоїть у вазі навіть два тижні та виглядає більш ніж гідно.

При купівлі живих квітів у першу чергу слід звернути увагу на їх зовнішній вигляд:

  • листя у рослин повинне бути свіжим і насичено-зеленим;
  • пелюстки у квіток повинні бути природного кольору.

Продавці у звичайних вуличних квіткових крамницях часом часто йдуть на деякі хитрощі, щоб не бути в збитку і продати майже зів'ялий товар. Внаслідок таких дій композиція принесе лише розчарування.

Саме тому найкраще замовити квіти з доставкою від Flowers.ua. Квітковий інтернет-магазин не зберігає букети у задушливих вітринах. Кожна композиція формується лише після оплати замовлення, таким чином адресат отримує лише найсвіжіші квіти. Купити квіти можна не тільки на сайті, а й у додатку, який можна завантажити на Play Market або App Store.

Догляд за квітами у вазі

Після вручення подарунка подальша доля букета залежить лише від отримувача. Букет квітів, що не отримує належний догляд, швидко втратить свіжість.


  1. Стебло зазвичай підрізають гострим ножем перед тим, як ставити квіти у воду (так вода краще поглинатиметься рослиною).
  2. Також видаляйте все листя, яке могло б контактувати з рідиною (це призведе до гниття).
  3. Воду у вазі варто міняти через день.

Існує думка, що цукор допоможе квітам довше залишатися привабливими, проте це не так. Солодощі навпаки викличуть процес бродіння. При належному догляді королеви квітів троянди здатні тішити око кілька тижнів. Але якщо ви хочете вручити інший сорт квітів, зверніть увагу на хризантеми, альстромерії, орхідеї. Ці квіти найстійкіші.

Компанія розуміє, наскільки важливо приділяти увагу близьким у наш час, тому доставка квітів працює по всіх містах України, де немає бойових

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Міжнародне

Сі Цзіньпін прибув з візитом до Угорщини, де обговорить з Орбаном війну в Україні та інфраструктурні проєкти - Reuters 

Очікується, що Угорщина та Китай, які відзначають 75-ту річницю встановлення дипломатичних відносин, підпишуть від 16 до 18 нових угод про співпрацю.

09.05.2024 - 10:47

Arrow
Theme

Політика

Велика Британія висилає військового аташе РФ

Ці дії Лондона - наслідок зловмисної діяльності Росії по всій Великій Британії та Європі, заявив британський міністр внутрішніх справ Джеймс Клеверлі.

08.05.2024 - 16:06

Arrow

Вас це може зацікавити