Поліція перевіряє факт отруєння дітей в аквапарку Хмельницька

Головна > Міжнародне > Поліція перевіряє факт отруєння дітей в ...
Author

Олександр Талов

11.01.2022, 13:12
Shares

2

Views

932

Поліція перевіряє факт отруєння дітей в аквапарку Хмельницька

lexinform.com.ua

Слідчі Хмельницького районного управління поліції ГУНП в Хмельницькій області відкрили кримінальне провадження за ч. 1 статті 325 Кримінального кодексу України за фактом інгаляційного отруєння відвідувачів аквапарку у Хмельницькому.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Хмельницької області,переддає Інфокурс.

Ввечері 10 січня до поліції Вінниччини надійшло повідомлення про масове отруєння дітей з Вінницької області, які 5 січня відвідували аквапарк у Хмельницькому.

"За попередньою інформацією, після відпочинку в аквапарку за місцем проживання до лікарні звернулися 16 дітей, які після огляду та надання допомоги були відпущені додому. Інформацію про ймовірне отруєння вінницькі колеги передали до поліції Хмельницької області", - йдеться у повідомленні.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 статті 325 Кримінального кодексу України (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням), в межах якого проводять перевірку.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до ста неопадатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців або обмеженням волі на строк до трьох років.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Російські війська зранку гатили по акваторії Очаківської громади на Миколаївщині

Вчора пообіді ворог атакував Миколаївський район ракетою типу Х-59, пошкоджень зазнав обʼєкт промислової інфраструктури.

03.05.2024 - 08:57

Arrow
Theme

Політика

До участі в Глобальному Саміті миру запрошено країни з усіх континентів - Зеленський

"Кожна миролюбна країна зацікавлена взяти участь у саміті, адже він має важливе значення не лише для України", - впевнений президент України.

02.05.2024 - 12:23

Arrow

Вас це може зацікавити