Погляд на Рено Дастер з точки зору безпеки та технологій

Головна > Міжнародне > Погляд на Рено Дастер з точки зору безпе...
Author

Ольга Фединчік

13.07.2021, 09:51
Shares

2

Views

325

Безпека, яку може запропонувати автомобіль, є важливим фактором для багатьох людей при виборі автомобіля.

Якщо вас турбує цей компонент, дізнайтеся, яке оснащення Renault Duster з точки зору безпеки:

Що таке гальма з АБС і чому вони так безпечні?

Складна технологія, підкріплена гальмами з АБС, дозволяє поступово гальмувати набагато легше на коротких дистанціях і в поворотах, не втрачаючи контролю над рульовим керуванням. Ця система забезпечує ефективне гальмування за рахунок комп'ютеризованого контролю гідравлічного гальмівного тиску.

На відміну від традиційних гальм, ABS запобігає блокуванню коліс вантажівки на дорозі, в той час, як REF забезпечує відмінне гальмування, визначаючи силу на різних осях. Обидва становлять потужну систему і відмінну здатність гальмувати в екстремальні моменти.

На кожному колесі є датчик, який безпосередньо підключений до системи ABS, і вони постійно порівнюються один з одним для вимірювання швидкості вантажівки в реальному часі.

Які переваги використання REF і ABS?

Не маючи досвіду керування, він дозволяє водієві за кермом домінувати над вантажівкою при гальмуванні. Крім того, при різкому гальмуванні запобігає занос, незалежно від стану грунту.

Які ще переваги є у Рено Дастер?

Подушки безпеки водія та пасажира також захищають екіпаж на всіх версіях. Комфорт його простору супроводжується безпекою тих, хто подорожує, щоб отримати приємні враження.

Технології на 4 колесах: розвага на борту Renault Duster

Renault пропонує розважальні системи Upgrade і Media Nav, мультимедійну матрицю, яка дозволяє управляти декількома послугами та допомагати їм за допомогою сенсорного екрану, який можна підключити до мобільного телефону, щоб насолоджуватися музикою, відео, радіо, навігацією і т. Д.

Під час водіння ви можете використовувати супутниковий пульт, розташований за кермом. Ви також можете подорожувати по дорогах з інтуїтивно зрозумілим путівником по карті.

Це також дає вам можливість використовувати камеру заднього виду і контролювати все, що відбувається навколо вас.

Виймати мобільний телефон більше не потрібно, тому що все, що вам потрібно зробити, ви можете зробити, клацнувши екран Media Nav 2.0 вашого Duster. Навіть дзвінки не будуть проблемою: мультимедійна система розпізнає ваш голос і дозволить вам розмовляти з ким завгодно, поки ви безпечно і з комфортом вирушите до місця призначення.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Протягом минулої доби на фронті відбулося 95 бойових зіткнень.

Також продовжує тиснути на Авдіївському та Бахмутському напрямках.

10.05.2024 - 09:04

Arrow
Theme

Міжнародне

Сі Цзіньпін прибув з візитом до Угорщини, де обговорить з Орбаном війну в Україні та інфраструктурні проєкти - Reuters 

Очікується, що Угорщина та Китай, які відзначають 75-ту річницю встановлення дипломатичних відносин, підпишуть від 16 до 18 нових угод про співпрацю.

09.05.2024 - 10:47

Arrow

Вас це може зацікавити