Піжама, або можливість бути стильною та вишуканою у повсякденні

Головна > Економіка > Піжама, або можливість бути стильною та ...
Author

Ольга Фединчік

04.10.2022, 13:41
Shares

2

Views

1 090

Піжама, або можливість бути стильною та вишуканою у повсякденні
null

Наразі жіноча піжама стала тим одягом, котрий дозволяє жінці почуватися комфортно у домашній обстановці і при цьому виглядати стильно та елегантно.

Одяг у піжамному стилі

Одяг у піжамному стилі буквально увірвався в наше життя кілька років тому, коли всесвітньо відомі дизайнери почали використовувати його практично на всіх модних показах. Однак варто зазначити, що ідея використання піжами в повсякденному житті не нова, навіть неперевершена Коко Шанель із задоволенням носила піжамні костюми на пляжі та на прогулянках.

Також багато хто із відомих у наш час зірок шоу бізнеса полюбляє використовувати елементи піжамного одягу створюючи неперевершені образи. Особливо полюбляють цей стиль Кім Кардашьян, Ріана, Кайлі Міноуг, Тіна Кароль. Неперевершені образи з використанням шовкових суконь на тоненьких бретелях та оздоблених мереживом та звабливо огортаючих тонкий стан жінки роблять їїособливо привабливою та бажаною.

Піжами у повсякденному житті

Проте і у повсякденному житті кожна жінка бажає виглядати стильно, при цьому жодна не бажає жертвувати своїм комфортом, тож піжама у цьому випадку стає крашим компромісом. І це не дивно, бо тканини, які використовують для виготовлення одягу для сну зазвичай натурального походження, що робить цей одяг не тільки зручним і комфортним, а ще й дуже привабливим та безпечним для здоров’я.

  • Бавовна - екологічна та приємна на дотик тканина дуже проста у догляді, попри це одяг з неї виглядає дуже приємно завдяки різноманітним принтам та стійкому фарбуванню. Піжама з бавовни має гарний гігроскопічний ефект.

  • Сатин – тканина є основним суперником шовку, бо завдяки особливому плетінню ниток має приємний відблиск. На відміну від шовкового одягу, сорочки чи піжами з сатину не електризуються.
  • Віскоза - ще одна тканина, що може скласти гідну конкуренцію шовку. Тканина гіпоалергенна та комфортна - влітку в такій піжамі буде прохолодно, а взимку - тепло. Матеріал може бути різної фактури - бути матовим чи блискучим
  • Шовк - звичайно є найкоштовнішою тканиною, проте він вартий найвищих похвал, бо гарно регулює температуру тіла, гігроскопічний та приємний на дотик. Піжами виготовлені із шовку зроблять кожну жінку неймовірною красунею.

  • Фланель - м’яка тканина яка буде пестить та зігрівати тіло дівчини не визиваючи жодного подразнення, навіть, якщо вона має чутливу шкіру. Така піжама незамінна в зимові холода.
  • Велюр - тканина, яка своїм благородним виглядом не поступається навіть оксамиту. Натуральна, екологічна тканина чудово зігріє тіло холодної зимової ночі.

  • Поліестер - належить до синтетичних матеріалів, проте сучасні технології виготовлення здатні творити чудеса. Якщо ви не ознайомитися зі складом тканини на етикетці, то на 100 відсотків не зможете гарантувати, що ваша піжама не з шовку чи будь-якого іншого матеріалу, що імітує поліестер. При цьому одяг виготовлений з цієї тканини більш практичний, бо не зминається у процесі сну, є більш зносостійким.

Варіанти одягу для сну

  • сорочки в асортименті від коротеньких моделей з легких тканин на бретелях до теплих варіантів з на довгий рукав з фланелі;
  • комплект із футболки та шортів;
  • комплект із майки та бріджів;
  • повсякденний костюм із штанів та піджака кімоно;
  • комплект із шортів та піджака з коротким рукавом;
  • піжама із штанів та футболки з довгим рукавом:
  • комбінезон на бретелях;
  • комбінезон з довгими рукавами та капюшоном.

Комплектування та кольорова гама жіночих піжам, розмаїття принтів та моделей дозволяє кожній жінці знайти для себе найкращий варіант піжами на будь-який випадок.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Протягом минулої доби на фронті відбулося 95 бойових зіткнень.

Також продовжує тиснути на Авдіївському та Бахмутському напрямках.

10.05.2024 - 09:04

Arrow
Theme

Міжнародне

Сі Цзіньпін прибув з візитом до Угорщини, де обговорить з Орбаном війну в Україні та інфраструктурні проєкти - Reuters 

Очікується, що Угорщина та Китай, які відзначають 75-ту річницю встановлення дипломатичних відносин, підпишуть від 16 до 18 нових угод про співпрацю.

09.05.2024 - 10:47

Arrow

Вас це може зацікавити