Підробки й оригінали пультів управління — як відрізнити?

Головна > Банки > Підробки й оригінали пультів управління ...
Author

Марія Куренко

20.04.2021, 18:30
Shares

3

Views

857

Підробки й оригінали пультів управління — як відрізнити?
null

Пульти дистанційного керування — досить популярна категорія продукції, адже сьогодні їх використовують практично для будь-якої техніки, гаражних воріт, систем розумний будинок тощо. До того ж якщо техніка може служити десятиліттями, то ПДУ до неї виходить із ладу набагато раніше. Він також може загубитися, пошкодитися, вийти з ладу після потрапляння рідини всередину або від зубів домашніх улюбленців. Як і серед інших популярних товарів, серед дистанційних пристроїв є підробки та оригінали. Як їх відрізнити, розглянемо нижче.

Вартість

Найчастіше китайські підробки видає низька вартість. Причому, якщо для пересічного покупця це буде від пари десятків до кількох сотень гривень. Однак чи варта така економія того, щоби втратити частину клієнтів і отримати масу гнівних відгуків в Інтернеті? Рекомендуємо ритейлерам уважно перевіряти якість продукції, наявність гарантій та дозволів, а також купувати пульти гуртом за посиланням https://pulti.ua/uk/optovie-prodaji. А щоби задовольнити потреби всіх цільових аудиторій, продавайте не тільки оригінали, а й так звані клони або бюджетні універсальні пульти.

Якість виконання

Досвідчений користувач «відчує» підробку навіть просто потримавши її в руках. Зазвичай, у цих пристроях:

  • дешевший пластик;
  • погана реалізація друку;
  • нестабільне спрацьовування кнопок;
  • нерівномірний люфт деталей.

Також може помітно відрізнятися дизайн, особливо якщо розглядати підробку й оригінал одночасно. Найчастіше виробники підробок не заморочуються з підбором фарби тон-в-тон або оригінального шрифту, точним копіюванням логотипу та інших фірмових деталей. Якщо немає можливості порівняти ПДУ з оригіналом, докладні зображення завжди можна знайти на сайті виробника. А імениті бренди також часто вказують там характерні відмінності підробленої продукції.

пульт

Які ПДУ підробляють найчастіше?

Тут усе просто: найбільш вигідно шахраям займатися найпопулярнішою продукцією. Причому не важливо, з якого цінового сегмента. Підробляють і ультрасучасні сенсорні пристрої, і недорогі пульти для найбільш використовуваних «народних» телевізорів.

Скільки прослужить підробка?

На це питання складно дати однозначну відповідь, адже якість реалізації підробок теж буває різною. Але, навіть якщо виріб покірно відслужить рік (хоча часто це кілька місяців), вас можуть чекати інші неприємні сюрпризи. Наприклад, у ньому не буде працювати частина функцій, на які ви найбільше розраховували або ПДУ буде працювати з перебоями, швидко розряджати батарейки. Отже, ризик не виправданий.

Клони та універсальні пульти — розумна альтернатива

Якщо у вас не вистачає коштів на брендову продукцію, придивіться до клонів і універсальних пультів. Клони не намагаються бути схожими на оригінал, водночас вони мають аналогічний функціонал. Вартість виробнику вдається знизити коштом простішого дизайну.

пульт

Ще одна альтернатива — програмовані або універсальні пульти. Вони випускаються як для певних видів техніки (телевізорів, кондиціонерів, приставок тощо), так і для техніки певних брендів. Є також універсальні моделі, яким можна повністю передати інформацію з іншого пульта. В інструкції до універсалів завжди є докладне роз’яснення, як їх запрограмувати, а також перелік техніки, для якої вони підходять. До того ж вартість подібних продуктів розкидана в широкому діапазоні. Є можливість підібрати як недорогий універсальний пульт, так і технологічний пристрій із кольоровим екраном, сенсорним або голосовим управлінням. З такими альтернативними пропозиціями, підробки точно не варті того, щоби мати з ними справу.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

14 населених пунктів Херсонщини були під обстрілами російських загарбників упродовж доби, поранена людина

Внаслідок обстрілів пошкоджені 12 багатоповерхівок та 54 приватні будинки.

09.05.2024 - 10:05

Arrow
Theme

Закон

У Кривому Розі затримали інформатора, який наводив ракети на місто

Зловмисник перебуває під вартою. Йому загрожує до 12 років тюрми.

08.05.2024 - 10:20

Arrow

Вас це може зацікавити