Підбираємо стільці з підлокітниками на кухню

Головна > Закон > Підбираємо стільці з підлокітниками на к...
Author

Назар Лазебний

07.06.2023, 12:20
Shares

1

Views

830

Розміри кухонь у сучасних квартирах часто мало чим відрізняються від площі кімнат. Завдяки цьому дизайнери та власники квартир отримують можливість встановити на кухні не лише функціональний гарнітур, а й обладнати повноцінну їдальню зону. Крісла з підлокітниками, табурети та лавки потрібно підбирати відповідно до загального задуму та призначення, і враховуючи комфортність кожного окремого виду меблів.

Особливості та типи кухонних стільців

Асортимент стільців, які можна використовувати на кухнях та їдальнях, величезний. Покупцям є:

  • класичні низькі табурети;
  • барні табурети;
  • моделі зі спинками;
  • крісла з підлокітниками.

При виробництві меблів для обідніх груп виробники використовують деревину, метал та пластик, а також штучну та натуральну шкіру. Останнім часом особливою популярністю користуються вироби з м'якою оббивкою сидінь, виготовлені у вигляді невеликих крісел зі злегка відхиленою спинкою та зручними підлокітниками.

Такий варіант стільців для кухні приваблює покупців зовнішнім виглядом та комфортом під час експлуатації. Кухонні крісла стійкі та прості у догляді, і тому підійдуть у будинки та квартири з дітьми та літніми людьми. За умови дотримання деяких правил при підборі, шанс того, що на кухні буде зручно не лише приймати їжу, але й з комфортом відпочити за переглядом улюбленого фільму або цікавих роликів, розташувавшись у кріслі, значно зростає.

Вибір стільців з підлокітниками: що потрібно врахувати покупцю

При пошуку оптимального стільця з підлокітниками потрібно звертати увагу на конструкцію, висоту розташування сидіння, а також:

  • форму;
  • ширину;
  • висота спинки та підлокітників.

Покупка меблів у звичайному магазині передбачає можливість проведення «краш-тесту». А щоб безпомилково вибрати крісло з підлокітниками для кухні при замовленні в інтернет-магазині, потрібно уважно прочитати характеристики, надані виробником, а потім зіставити їх з габаритами користувачів. Більшість виробників обідніх груп орієнтується на середні показники зростання та ваги користувачів меблів, але трапляються варіанти, які відрізняються від загальноприйнятих.

Габарити меблів, вибрати які можна в каталозі, потрібно зіставити з типом та форматом обіднього столу. В ідеалі, підлокітники в моделях, що сподобалися, не повинні бути вищими за стільницю.

Важливе значення має не лише призначення, а й кольорова гама. Гармонійно впишуться у дизайн квартири та загальний задум дизайнера низькі стільці, які зможуть вигідно підкреслити індивідуальність проекту. Залежно від бажання власника можна використовувати моделі в тон основного кольору або брати крісла з підлокітниками, протилежні до загальної гами. Такий дизайнерський підхід дозволить використовувати меблі як «колірної плями». Безпрограшним варіантом стануть універсальні стільці мінімалістичного дизайну. Відсутність декоративних елементів, проста оббивка сидінь у спокійних тонах завжди дозволить вписати меблі у загальний задум дизайнера.

Оформляючи замовлення в інтернет-магазині, важливо визначитися не лише з розмірами, кольором та типом стільців, а й задуматися про кількість одиниць. Варто відзначити, що моделі з підлокітниками можуть бути як єдиними меблями для сидіння, так і частиною оригінального ансамблю. Якщо вибрати табурети, які поєднуються за стилем та форматом виконання, то пари стільців з підлокітниками може виявитися достатньо. Такий підхід є ідеальним для кухні з невеликою обідньою зоною, адже табурети можна сховати під стіл, а пара крісел займе менше вільного простору, ніж 4 або 6 елементів повного набору.

Купити м'які та стильні стільці з підлокітниками від найкращих виробників світу українці можуть в інтернет-магазині Меблянка. Великий вибір сучасних моделей дозволить зробити вибір швидко. З умовами співпраці можна ознайомитись на сайті. Всі варіанти меблів, представлених у каталозі, можна побачити в офлайн-магазині в Одесі.

При необхідності отримати консультацію фахівців, уточнити інформацію про доставку або інші питання можна, зв'язавшись із магазином за вказаними на сайті контактними даними.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Внаслідок ракетного удару по Кривому Рогу  четверо людей постраждало, серед них дитина

Пошкоджено 12 житлових будинків, готель, Палац культури, банк, магазини, 14 легкових автомобілів.

21.10.2024 - 09:36

Arrow
Theme

Закон

Кабмін звільнив заступника міністра агрополітики Головню

Володимира Гончарука призначено заступником голови Державної служби з питань праці.

18.10.2024 - 12:44

Arrow

Вас це може зацікавити