Перспективи навчання в університетах Польщі

Головна > Закон > Перспективи навчання в університетах Пол...
Author

Ольга Фединчік

26.09.2022, 16:28
Shares

1

Views

867

Перспективи навчання в університетах Польщі
null

Навчання в іншій країні для абітурієнтів видається абсолютно недосяжною метою. Популярність європейських вишів з кожним роком зростає, дедалі більше студентів з інших країн зупиняють свій вибір саме на закладах Польщі. Це країна, яка має багатовікову історію університетів, а головне, що проживання комфортне та вартість навчання у Республіці Польща більш ніж доступна.

Процес подання документів і саме надходження максимально полегшено для іноземних студентів. Країна зацікавлена ​​у залученні студентів з різних країн для розвитку та підняття своєї культури та освіти. Для того, щоб подати заявку на вступ, насамперед потрібний шкільний атестат з оцінками. Деякі ВНЗ також приймають результати ЗНО.

Переваги навчання в Республіці Польща

Університети Республіки Польща пропонують своїм студентам багато спеціалізацій та напрямків. Вищий навчальний заклад ВСБ, більш детально про умови навчання можна дізнатися, перейшовши за посиланням https://www.wsb.pl/russian/ucheba-v-polshe, забезпечує іноземних студентів комфортними умовами проживання та максимально швидко адаптує процес навчання. Польща, як і всі країни Європи, активно розвиває освітню галузь країни, згідно з Болонською реформою у вищих навчальних закладах є три варіанти:

  • Бакалаврат – займає 3 роки навчання;
  • Магістратура - 2 роки, більші знання, вважається повним навчанням за спеціальністю;
  • Аспірантура – ​​3 роки, форма підготовки наукових кадрів вищого ступеня кваліфікації.

Головною перевагою навчання у Польщі є високоякісний рівень знань викладацького складу. Щодо інших країн Європи в Польщі фінансово доступніше проживання та вартість навчання.

Адаптація іноземних студентів

Причиною дискомфорту іноземних студентів у ВНЗ Польщі насамперед є мовний бар'єр. Для швидкого та комфортного подолання проблем зі спілкуванням, фахівці вищого навчального закладу ВСБ розробили ефективну програму вивчення польської мови, деталі курсу розписані за посиланням https://www.wsb.pl/russian/obrazovanie/kursy-polskogo-yazyka, для іноземних студентів , у тому числі для студентів з України.

Курси проходять онлайн, що дозволяє займатися ще до вступу, та максимально швидко підготувати свій рівень знань польської для подальшого навчання в університеті. Окрім теми освітнього процесу, на курсі також представлені повсякденні теми:

  • Знайомство та спілкування з друзями;
  • Хобі та захоплення;
  • Подорожі;
  • Культура;
  • Мода та стиль.

Освітня сфера Польщі не стоїть на місці, за контролем якості стежить спеціально організований орган. Перспектива навчання у Польщі – це гарантія якісної освіти та розвитку для кожного студента. Крім цього, студенти з легкістю можуть поєднати процес навчання з роботою.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Ворог здійснив 22 безуспішні спроби прорвати оборону на Времівському напрямку

На Покровському напрямку противник здійснив 18 безуспішних спроб атакувати наші позиції. Бойові дії ще тривають, ситуація напружена.

16.05.2024 - 09:00

Arrow
Theme

Війна

Вночі росіяни завдали ракетного удару по Херсону

Минулої доби російські загарбники здійснили обстріли чотирьох населених пунктів Херсонської області, загинула одна людина.

15.05.2024 - 09:40

Arrow

Вас це може зацікавити