Особливості сучасних анкерів

Головна > Банки > Особливості сучасних анкерів
Author

Ольга Фединчік

27.04.2023, 15:31
Shares

0

Views

452

Особливості сучасних анкерів
Система анкер

Анкерний болт — це елемент, який використовується для кріплення предметів до бетону (анкер — німецький «якір»). Він адаптивний, його можна використовувати як вдома, так і на виробництві. Слід купити анкер в Україні, щоб використовувати його для різних цілей, наприклад для кріплення великого промислового обладнання або кріплення конструкції до основи. Серед ключових переваг виробу – надійність, довговічність, простота монтажу.

Різновиди анкерів

До найбільш популярних моделей відносять:

  • Анкерний болт клин. Завдяки своїй міцності, стійкості до корозії й простоті монтажу, це один з найбільш часто використовуваних видів кріплення. Клиновий механізм відкривається після вставлення болта та розширює отвір для міцного кріплення болта.
  • Анкерний болт-гільза. Зовнішня оболонка втулкового болта висувається, щоб міцно зафіксувати його в отворі. Оболонка пристрою після потрапляння в отвір збільшується на 4,5 сантиметра. З бетонними або цегляними поверхнями цей вид анкерних болтів добре працює.
  • Забивний анкер. Ці болти неймовірно міцні та вставляються за допомогою молотка. Шайба та гайка кріпляться до болта після того, як він був вставлений в отвір, який був просвердлений відповідно до його ширини. Розпірка гільзи управляється унікальним механізмом, по якому необхідно вдарити.
  • Анкерний болт з гайкою. Цей болт можна використовувати для бетонних, цегляних і блокових конструкцій. М'які матеріали найкраще підходять для тривалого кріплення. Необхідно просвердлити отвір на 3 см глибше за довжину болта, вставити його, прикріпити та затягнути гайку.
  • Анкер хімічний. Виробляється у вигляді невеликого тюбика, який наповнено спеціальною клейною смолою. Вона слугує для зміцнення кріплення, коли потрапляє в підготовлений отвір. В результаті створюється нероз'ємне з'єднання. Область використання – закріплення конструкцій, які зазнають впливу температурних перепадів.
  • Анкер з крюком. Це найбільш типовий болт, хоча він містить гак замість гайки. Полегшує роботу з навісними конструкціями. Розпірна втулка регулюється гайкою, яка так само знаходиться в головці болта і служить просто для міцного з'єднання конструкції з поверхнею. Основною перевагою цього типу є можливість видаляти фіксований елемент у будь-який час.
  • Анкерний болт з кільцем. На його верхній частині кріпляться застібки у вигляді кілець або іноді півкілець. Виріб працює за тими ж принципами, що і засув з гаком. Але хоча речі кріпляться до кільця, а сам болт служить орієнтиром, насправді він не фіксує конструкцію. На нього легко кріпити троси, ланцюги та аксесуари.

Ви можете придбати анкери різних видів на сайті інтернет-магазину Dinmark. Кожна категорія має унікальні переваги, властивості та цілі. При правильному укладанні вони забезпечують міцне і довговічне з'єднання речі з поверхнею. Ці болти продають як будівельні магазини, так і сам виробник. Гнучка система знижок орієнтована на постійних та оптових споживачів. Щоб вибрати потрібний товар, слід звернутись за консультацією до нашого менеджера.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Внаслідок ракетного удару по Кривому Рогу  четверо людей постраждало, серед них дитина

Пошкоджено 12 житлових будинків, готель, Палац культури, банк, магазини, 14 легкових автомобілів.

21.10.2024 - 09:36

Arrow
Theme

Закон

Кабмін звільнив заступника міністра агрополітики Головню

Володимира Гончарука призначено заступником голови Державної служби з питань праці.

18.10.2024 - 12:44

Arrow

Вас це може зацікавити