Особливості моделей PlayStation Pro, Slim, Fat

Головна > Столиця > Особливості моделей PlayStation Pro, Sli...
Author

Олександр Талов

27.12.2021, 18:12
Shares

3

Views

674

Консолі Соні завжди користувалися популярністю серед геймерів, і ця популярність була більш ніж заслужена. Завдяки геніальності інженерів, компанії вдалося створити цілу серію приставок, на яких виросло не одне покоління і компанія Соні продовжує радувати нас новими приставками й донині.

Вихід нового покоління став новою сторінкою в історії Соні, але й актуальність минулого покоління також нікуди не поділася. Багато геймерів вибирають саме PlayStation 4 як першу або навіть другу консоль. Причиною відсутності спаду популярності, є той факт, що велика частина ігор які відвідують PlayStation 5 – також виходять і на PlayStation 4. Разом з тим далеко не всі ігри PlayStation 4 отримали свої ремастери на консоль нового покоління, що помітно урізало ігрову бібліотеку власників PlayStation 5.

Плануючи покупку PlayStation 4 в поточному році перед геймером виникає складний вибір. Річ у тому, що компанія Соні любить своєрідну варіативність, а тому і PlayStation 3 і PlayStation 4 мали відразу три різні варіації, які серед геймерів було заведено іменувати просто: Фет, Слім, Про.

Але яку ж версію вибрати? Розберімось.

Чим відрізняються PlayStation 4 різних варіацій

Як ми вже згадували раніше – компанія Соні запропонувала геймерам своєрідну варіацію на тему покоління PlayStation 4. У геймерів було відразу три варіанти яку консоль вибрати, але варто пам'ятати що вибір такий з'явився аж ніяк не відразу. Соні зважилися на такий крок побачивши великий попит на свої консолі, а тому можна припустити, що нове покоління PlayStation 5 чекає та ж доля. Але що робити тим хто хоче купити PlayStation 4?

Для того, щоб полегшити ваше завдання, ми зважилися зібрати головні відмінності різних варіацій минулого покоління консолей від Соні, щоб допомогти вам визначитися з вибором. Отже, коротка характеристика різних моделей PlayStation 4 виглядає наступним чином:

  • PlayStation 4 Fat – це оригінальна PlayStation 4, що отримала таке прізвисько вже після виходу інших моделей того покоління. Ця приставка повністю відповідає всім технічним специфікаціям які йдуть до неї в комплекті та за своєю суттю є представником декількох моделей свого покоління.

61c589f185071.jpeg

  • PlayStation 4 Slim – головною відмінністю цієї версії від оригінальної PlayStation 4 є її розмір. Слім версія консолі була зменшена в габаритах. Також під час розробки Слім версії інженери Соні поправили всі конструктивні недоліки, які були допущені під час розробки оригінальної консолі. Технічно Слім версія нічим не відрізняється від оригінальної PlayStation 4, а тому її ціна навіть зараз – не набагато вище ніж в оригінальній PlayStation 4.

61c58a07a7d3d.jpeg

  • PS4 PRO – ця консоль по праву може вважатися найпотужнішою консоллю минулого покоління. На відміну від оригінальної PlayStation 4 і її Слім версії – Про версія була повністю перероблена, а її залізо розігнано на максиму. Це допомогло збільшити потужність самої консолі практично у два рази, що дозволяє зараз запускати на ній найновіші проекти без будь-яких проблем. Ця консоль відмінно підійде для вимогливих геймерів, які не готові віддавати велику суму за PlayStation 5, але які хочуть насолодитися високою частотою кадрів і відсутністю пригальмовування.

61c58a245653f.jpeg

Плануючи купити консоль минулого покоління, більшість геймерів хочуть трохи заощадити на ігрових властивостях, а тому часто звертаються до б/в ринку. Разом з тим варто пам'ятати, що при покупці приставки з рук ви ризикуєте бути обдуреними. Якщо ви хочете купити приставку будь-якого покоління в хорошому стані – насамперед відвідайте каталог інтернет-магазину retromagaz.com. У нашому каталозі представлені десятки консолей самих різних поколінь. Всі приставки в нашому каталозі проходять найсуворішу перевірку на працездатність і наявність будь-яких пошкоджень, а тому купуючи приставку у нас, ви можете бути впевнені в тому, що надісланий вам пристрій прослужить довго.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Ворог на Харківщині розширив зону активних бойових дій майже на 70 км Сирський

Попереду будуть важкі бої й ворог до цього готується, зауважив Сирський.

17.05.2024 - 12:22

Arrow
Theme

Війна

Російські окупанти обстріляли щонайменше 13 населених пунктів Донеччини, є загиблі.

З лінії фронту евакуйовано 342 людини, у тому числі 20 дітей.

16.05.2024 - 11:36

Arrow

Вас це може зацікавити