Окупанти заблокували виїзд із Мелітополя та інших окупованих населених пунктів до Запоріжжя

Головна > Спорт > Окупанти заблокували виїзд із Мелітополя...
Author

Ольга Фединчік

12.07.2022, 16:29
Shares

2

Views

1 145

Окупанти заблокували виїзд із Мелітополя та інших окупованих населених пунктів до Запоріжжя

gazeta.kharkiv.ua

Російські окупанти не пропускають мешканців Мелітополя та інших окупованих міст та сіл через блокпост у Василівці. Люди, які хочуть виїхати з окупації, не можуть дістатися до Запоріжжя.

Про це пише Бабель з посиланням на коментар мера Мелітополя Івана Федорова, інформує Інфокурс.

Як розповів Федоров, із 12 липня росіяни повністю перекрили виїзд у бік підконтрольних Україні територій. Через блокпост на Василівці не пропускають ані людей, ані жодного авто.

Федоров додав, що зараз ЗСУ ліквідують чергову російську військову базу в Мелітопольському районі. У селищі Мирне, що за 5 кілометрів від Мелітополя, над базою росіян видно дим.

Російські окупанти "звіріють" через знищення їхніх військових баз. Друга причина для блокування виїзду — фільтрація українців, зазначив мер Мелітополя.

"Іде поступова ліквідація всіх військових баз рашистів, які є поруч із тимчасово окупованими населеними пунктами. І через це звіріють рашисти. Вони блокують наше місто, блокують громадян у ньому. З одного боку, вони використовують людей як живий щит, як заручників, а з іншого — намагаються провести фільтраційні заходи, щоб знайти тих, хто допомагає ЗСУ та Силам спротиву", — зазначив Іван Федоров

Нагадаємо: 11 липня речник голови Одеської ОВА Сергій Братчук повідомив, що Новій Каховці вибухнули російські склади зброї. Пізніше в Одеській ОВА підтвердили, що за результатами виконання ракетно-артилерійськими підрозділами ЗСУ вогневих завдань ворог втратив склад із боєприпасами у Новій Каховці.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Ворог здійснив 22 безуспішні спроби прорвати оборону на Времівському напрямку

На Покровському напрямку противник здійснив 18 безуспішних спроб атакувати наші позиції. Бойові дії ще тривають, ситуація напружена.

16.05.2024 - 09:00

Arrow
Theme

Війна

Вночі росіяни завдали ракетного удару по Херсону

Минулої доби російські загарбники здійснили обстріли чотирьох населених пунктів Херсонської області, загинула одна людина.

15.05.2024 - 09:40

Arrow

Вас це може зацікавити