Окупанти обстріляли чотири населених пункти Сумщини та Чернігівщини

Головна > Банки > Окупанти обстріляли чотири населених пун...
Author

Ольга Фединчік

10.03.2023, 16:52
Shares

1

Views

593

Окупанти обстріляли чотири населених пункти Сумщини та Чернігівщини

pivdenukraine.com.ua

російські війська за першу половину дня 10 березня випустили по прикордонню Сумської та Чернігівської областей понад 60 боєприпасів, під ворожими ударами опинилися чотири населені пункти.

Про це повідомило оперативне командування "Північ", інформує Інфокурс.

Зокрема, з 08:50 до 09:05 у районі села Сеньківка зафіксовані 11 влучань, імовірно, з мінометів 120-міліметрового калібру. Інформація про втрати серед місцевого населення чи пошкодження цивільної інфраструктури не надходила.

Також в ОК повідомили , що об 11:10 відбулися два вибухи, схожі на гранатометний постріл (ВОГ), у районі села Гай. Унаслідок ворожого обстрілу пошкоджень зазнав цивільний автомобіль, постраждалих серед місцевих жителів немає.

З 11:55 до 14:40 зафіксовані 42 влучання, імовірно, з мінометів 120-міліметрового калібру в районі села Леонівка. Про втрати серед місцевого населення чи пошкодження цивільної інфраструктури інформація не надходила.

Із 13:40 до 14:15 відбулися шість влучань по території села Ходіне. Удар був здійснений, імовірно, із самохідних артилерійських установок ворога. Про втрати серед місцевого населення чи пошкодження цивільної інфраструктури інформація не надходила.

Втрат серед особового складу та техніки, за даними командування, у жодному з випадків немає.

Нагадаємо: Російський агресор не відмовляється від своїх намірів щодо окупації України. Ворог продовжує застосовувати тактику терору, тим самим грубо порушує норми Міжнародного гуманітарного права.

За інформацією Генштаба ЗСУ, упродовж минулої доби, противник здійснив пуск 95 ракет різного базування. 34 ракети знищено нашими захисниками. Також ворог завдав 31 авіаційного удару, зокрема, використав 8 БпЛА типу Шахед-136, половину яких збито. Здійснив 65 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Ворог на Харківщині розширив зону активних бойових дій майже на 70 км Сирський

Попереду будуть важкі бої й ворог до цього готується, зауважив Сирський.

17.05.2024 - 12:22

Arrow
Theme

Війна

Російські окупанти обстріляли щонайменше 13 населених пунктів Донеччини, є загиблі.

З лінії фронту евакуйовано 342 людини, у тому числі 20 дітей.

16.05.2024 - 11:36

Arrow

Вас це може зацікавити