Окупанти блокують роботу КПВВ на Донбасі

Головна > Спорт > Окупанти блокують роботу КПВВ на Донбасі
Author

Назар Лазебний

12.07.2021, 14:41
Shares

2

Views

661

Окупанти блокують роботу КПВВ на Донбасі

Станично-Луганська РДА

Окупанти на Донбасі продовжують блокувати роботу контрольних пунктів в’їзду-виїзду на лінії розмежування.

Про це інформує пресцентр операції Об’єднаних сил.

"За розпорядженням Командувача об’єднаних сил на лінії розмежування всі КПВВ щоденно, з 8.00 до 16.00, відкриті для пропуску. З семи відкритих КПВВ повноцінний пропуск здійснюється лише в «Станиці Луганській». На КПВВ «Новотроїцьке» окупанти розблоковують рух тільки для окремих громадян двічі на тиждень", - йдеться в повідомленні.

Всі сім КПВВ з українського боку відкриті, проте повноцінно працює лише пункт пропуску у Станиці Луганській,

Російсько-окупаційні війська залишають повністю заблокованими дорожні коридори через контрольні пункти в’їзду-виїзду "Щастя", "Золоте", "Майорське", "Мар’їнка" та "Гнутове", наголошують в штабі ООС.

Нагадаємо: 29 червня Верховна Рада звільнила громадян України, які проживають на тимчасово окупованих територіях, від адміністративної відповідальності на час дії карантину, оголошеного у зв'язку з пандемією COVID-19, за порушення порядку в'їзду/виїзду на/з тимчасово окуповану територію України, якщо такі порушення відбулися через причини гуманітарного характеру.

Адміністративні заходи також не застосовуються до громадян України, які проживають на окупованих територіях, за такі порушення і внаслідок аналогічних причин, не тільки на період дії карантину, а й на час блокування діяльності КПВВ, зокрема в результаті впровадження обмежувальних протиепідемічних заходів.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Російські війська зранку гатили по акваторії Очаківської громади на Миколаївщині

Вчора пообіді ворог атакував Миколаївський район ракетою типу Х-59, пошкоджень зазнав обʼєкт промислової інфраструктури.

03.05.2024 - 08:57

Arrow
Theme

Політика

До участі в Глобальному Саміті миру запрошено країни з усіх континентів - Зеленський

"Кожна миролюбна країна зацікавлена взяти участь у саміті, адже він має важливе значення не лише для України", - впевнений президент України.

02.05.2024 - 12:23

Arrow

Вас це може зацікавити