Окупанти агітують мешканців ОРДЛО йти на військову службу

Головна > Бізнес > Окупанти агітують мешканців ОРДЛО йти на...
Author

Ольга Фединчік

28.09.2021, 16:53
Shares

1

Views

541

Окупанти агітують мешканців ОРДЛО йти на військову службу

bbc.com

Російські найманці розгорнули на окупованій території Донецької та Луганської областей агітацію для призову місцевого населення на військову службу.

Про це повідомляє пресслужба Головного управління розвідки Міноборони

"Російські окупаційні адміністрації на тимчасово окупованій території в Донецькій та Луганській областях розгорнули масштабну агітаційну кампанію з призову місцевого населення на військову службу у з'єднаннях і частинах 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ", - повідомляють у відомстві.

Як інформує ГУР, зокрема, у ЗМІ окупантів збільшились обсяги реклами військової служби за контрактом, зросла кількість пропагандистських груп, призначених для роботи у з’єднаннях і частинах противника та в цивільних навчальних закладах і підприємствах.

"Водночас для недопущення зниження рівня укомплектованості особовим складом підрозділів на передових позиціях російське окупаційне командування намагається примусово залишити на військовій службі осіб, у яких завершується термін контракту", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що таким військовослужбовцям заборонено видавати документи, що посвідчують особу, у т.ч. вже оформлених російських паспортів, які зберігаються в штабах з’єднань і частин.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Політика

Глава Пентагону відкрив 22-ге засідання "Рамштайну"

Питання протиповітряної оборони буде одним із головних у нашому порядку денному.

20.05.2024 - 16:19

Arrow
Theme

Міжнародне

В авіакатастрофі загинув президент Ірану Ібрагім Раїсі 

Загинули й інші пасажири, зокрема очільник МЗС Ірану Хосейн Амір Абдоллахіян, губернатор провінції Східний Азербайджан Ірану Малік Рахматі та аятола М...

20.05.2024 - 10:40

Arrow

Вас це може зацікавити