Новий рік без мандаринів - Дубинському обрали запобіжний засіб

Головна > Закон > Новий рік без мандаринів - Дубинському о...
Author

Марія Куренко

14.11.2023, 08:57
Shares

0

Views

335

Новий рік в СІЗО: Дубінському обрали запобіжний захід
Скріншот відео

13 листопадаПечерський районний суд Києва таки обрав запобіжний захід народному депутату Олександру Дубінському, якого підозрюють у державній зраді - він перебуватиме під вартою 60 діб, тобто до 12 січня

Про це повідомляє "Суспільне", інформує Інфокурс.

Повідомляється, що на початку судового засідання прокурор просив розглядати обрання запобіжного заходу Дубінському в закритому режимі, оскільки в матеріалах клопотання міститься державна таємниця, а також факти, які можуть поставити під загрозу обороноздатність і національну безпеку України.

При цьому адвокати нардепа мали заперечення з цього приводу, бо за їхніми словами, в матеріалах клопотання немає жодних аргументів, які б вказували на державну таємницю. На проведенні відкритого засідання наполягав і сам Дубінський.

Між тим суддя підтримала позицію прокурора і вирішила продовжити засідання в закритому режимі.

Захист Дубінського заявив про відвід судді, оскільки не встиг ознайомитися з матеріалами справи та подав клопотання про перенести засідання на 14 листопада. Суд його відхилив і надав пів години для ознайомлення після чого має відбутись авторозподіл судді і той або прийме відвід колеги, або ні.

Майже о третій годині ночі Дубінськийу своєму телегрвам каналі повідомив, що йому обрали запобіжний захід тримання під вартою на 60 діб. До 12 січня 2024 року.

Нагадаємо: Раніше нардепу Олександру Дубінськомуоголосили про підозруу державній зраді та участі в злочинній організації.

13 листопада співробітники Державного бюро розслідувань спільно з СБУприйшли з обшукамидо позафракційного народного депутата Олександра Дубінського у справі про злочинну організацію, створену з метою дискредитації іміджу України на міжнародній арені.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Ворог на Харківщині розширив зону активних бойових дій майже на 70 км Сирський

Попереду будуть важкі бої й ворог до цього готується, зауважив Сирський.

17.05.2024 - 12:22

Arrow
Theme

Війна

Російські окупанти обстріляли щонайменше 13 населених пунктів Донеччини, є загиблі.

З лінії фронту евакуйовано 342 людини, у тому числі 20 дітей.

16.05.2024 - 11:36

Arrow

Вас це може зацікавити